AIM radionica curs online

Noutăți

A învățat să facă echitație pe o vacă. Ideea unei tinere care și-a dus pasiunea pentru călărie la extrem, a devenit virală pe internet

Pasiunea pentru călărie a fost dusă la extrem de o tânără din Noua Zeelandă după ce părinții nu și-au permis să-i cumpere un cal, Sarah Simpson a decis să facă echitație pe o vacă. Acum fata în vârstă de 18 ani are propriul ei cal, însă susține că favorită pentru echitație îi este în continuare văcuța sa, Liliacul, la care ține extrem de mult și pe care a antrenat-o în ultimii șase ani.

Lilacul a fost o provocare a fratele meu care mi-a spus că nu voi reuși niciodată să fac echitație cu ea, acest lucru fiind irealizabil. Acum Liliacul poate sări peste obstacole de până la 1,4 metri înălțime. Îi plac drumețiile prin pădure, înoată prin râuri și se bucură alături de mine de fiecare dată când ieșim împreună“, spune Sarah.

hannah-simpson-lilac-1
Ce este și mai interesant, Sarah Simpson nu este prima călăreață de vaci. În 2011, Regina Mayer, o femeie din landul Laufen, Germania, a participat cu succes la un concurs regional de echitație unde a înscris o vacă.

sursa:http://www.odditycentral.com/news/girl-turns-to-cow-riding-after-being-denied-a-horse.html

traducere și adaptare: Radu Ungureanu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii