Noutăți

A început vânătoarea pensionarilor cu UN MILIARD de lei pe lună. Scandalul a luat-o la vale… și în curând vom afla cine sunt “eroii neamului”!

 •  
 •  
 •  

După ce săptămâna trecută ministrul Justiției, Raluca Prună, a aruncat în spațiul public o dezvăluire potrivit căreia 60 de foști magistrați ar avea o pensie incredibilă de 25.000 de euro / lună, au început să apară contre între mai marii justiției, unii pretinzând că Raluca Prună a lansat în spațiul public informații neverificate.

Că România este patria absurdului o dovedește însă și un alt scandal (cu informații absolut certe) legat de indemnizațiile pentru copii, al căror vârf valoric îi bate pe cei 60 de magistrați la fundul gol. Astfel, conform Mediafax, aflăm că “Topul indemnizaţiilor pentru creşterea şi îngrijirea copilului este condus de un parinte din Sibiu, cu venituri lunare de 187.158 lei si o indemnizatie de 159.084 lei, venit realizat ca membru asociat sau persoană autorizată să desfăşoare o activitate independent. Locul secund este ocupat de o mamă din Bucureşti, cu venit de 110.786 lei şi indemnizaţie de 94.168 lei, din acelaşi tip de activitate, iar pe trei este un părinte din Constanţa, cu venituri de 87.874 lei si indemnizaţie lunară de 74.693 lei.

Probabil că copiii acestor oameni sunt din platină sau din aur, ori poate extratereștri, dacă au necesități atât de mari. Asta dacă nu cumva cei care au făcut legea care a dus la o astfel de situație sunt oligofreni!!!

Revenind la scandalul de astăzi, aflăm de la Evz.ro că, în urma contrelor amintite mai sus, <<în ședința de azi, Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat că va trimite o solicitare la Casa de Pensii, pentru a primi date despre situaţie privind pensiile magistraţilor în cuantum de 100.000 lei şi peste. Procurorul Gheorghe Muscalu, membru al CSM: ”Vă propun să solicităm Casei Naţionale de Pensii cuantumul pensiilor mărite peste 20.000 de lei, după care eu cred că trebuie verificat modul în care au fost aplicate aceste pensii. Mă mâhneşte faptul că există la acest moment în sistem, dacă există, oameni care au pensii de zeci de mii de lei”.>>

Noi știm sigur că există pensii de zeci de mii de lei, date și luate cu nesimțire de oameni care se cred din altă specie, una superioară… Dacă se confirmă și pensiile de peste 100.000 de lei ale celor 60 de foști magistrați, atunci va trebui să îi tragem în țeapă pe toți cei care au făcut posibil un astfel de lucru.

Să avem puțintică răbdare și poate într-o săptămână vom avea lista acestor “eroi ai neamului” care se dedulcesc cu sume fabuloase ca pensionari, în timp ce majoritatea românilor trăiesc la limita sărăciei sau mult sub ea.

Adrian Albu


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

4 Comments on A început vânătoarea pensionarilor cu UN MILIARD de lei pe lună. Scandalul a luat-o la vale… și în curând vom afla cine sunt “eroii neamului”!

 1. Aceste pensii si alocatii super, super dimensionate sunt rezultantele acestui Sistem corupt si mafiot care domneste pretutindeni in Romania. Cand Caracatita va fi nimicita doar atunci vom fi cu adevarat liberi.
  Asta depinde de noi TOTI !

 2. dar cand plateste an de an taxele si impozitele atunci plozii nu sunt de aur?

  daca legea zice ceva ca tu iei la suta din salar e pentru ca ti-ai platit taxele si impozitele pe salarul ala.

  numaram pana la 10.

 3. Nu e buna legea…nu trebuie mai mare decât salariul minim pe economie….si așa avem un buget deficitar….

 4. Iau lectii de tir 🙂 … aviz amatorilor

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii