Noutăți

A fost inventat… telefonul care printează fotografii. Video

Moda aparatului Polaroid revine, dar de data aceasta într-o formulă tehincă avansată: telefonul mobil! Ideea a venit din… dezavantajul fotografiilor  digitale care pot fi făcute cu zecile în timp real dar imposibil de tipărit pe loc!

Compania franceză Prynt s-a folosit de popularitatea Polaroid-ului și a inventat un sistem nou. Dispozitivul de 150 de dolari se atașează la telefoanele iPhone 6s, 6, 5s, 5c, 5 și Samsung Galaxy S5 și S4, imprimând termic, fără cerneală mult râvnitele fotografii!!!!! Ca un bonus, la fiecare fotografie printată se realizează și un videoclip care poate fi vizualizat prin intermediul aplicației Prynt. Cu 25 de dolari în plus poate fi achiziționat  un pachet de 50 de benzi de imprimare a fotografiilor.

polaroid-phone-case-instant-pictures-prynt-10
“Î
n zilele noastre oamenii fac mii de poze cu telefonul mobil, dar niciodată nu se uită la ele” spune fondatorul comapniei, Clément Perrot. Așa că am decis să creăm un obiect care va da posibilitatea să impărtășim imagini cu prietenii și familia într-un mod tangibil.”

Clément Perrot și David Zhang au fondat Prynt în iunie 2014, în Paris. Foști ingineri cu o pasiune pentru creativitate și fotografii, echipa a crescut la 20 de persoane și lucrează acum în San Francisco.

traducere și adaptare Mădălina Corina Diaconu

surse: prynt.co, cnn


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii