Noutăți

A fost identificat suspectul atacului terorist de la metroul din Sankt Petersburg, Rusia, soldat cu 11 morți și 45 de răniți

Seviciile de securitate kîrgîze au anunţat identitatea presupusului atacator. Este vorba de Akbarzhon Jalilov, născut în 1995 în localitatea Osh, a doua cea mai mare localitate din Kîrgîzstan, transmite Reuters.

Un al doilea suspect vizat de un mandat de căutare s-a predat și a acceptat să colaboreze cu anchetatorii. Nu există însă date care să susțină implicarea sa în atacul terorist. Totodată, în acest moment, nu se ştie dacă este vorba de un atacator sinucigaş, informațiile fiind contradictorii.

Potrivit unei surse citate de presa rusă, același suspect ar fi lăsat un al doilea dispozitiv în altă stație, care a fost ulterior dezamorsat de geniști.

Donald Trump l-a sunat pe Vladimir Putin pentru a-i transmite condoleanțe în urma atacului de la metroul din Sankt Petersburg. „Președintele Trump și președintele Putin au convenit că terorismul trebuie să fie definitiv și rapid învins”, a spus președinția rusă.

Sursa: AICI


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

3 Comments on A fost identificat suspectul atacului terorist de la metroul din Sankt Petersburg, Rusia, soldat cu 11 morți și 45 de răniți

  1. Se apropie momentul cand se va da ordinul “rusi, treceti Black Sea!”. Ordinul va veni de la Washington, evident.

    Acesta este unul din pasii cei mici care duc intr-acolo. http://www.activenews.ro/externe/Se-contureaza-Axa-Trump-Putin-pentru-infrangerea-terorismului.-Ce-au-discutat-cei-doi-lideri-dupa-atentatul-de-la-Sankt-Petersburg-142428

  2. Nu va dati seama atacul atentatul a fost planuit de guvernul rus , acoperi o mizerie cu alta mizerie , scopul atragerea atentiei asupra atentatului si ignorarea prptestelor .

  3. Ieri, cand am vazut fotografia cu suspectul, mi-am spus ca este cel perfect terorist. In toate atentatele din ultima vreme teroristii incearca sa para cat mai de-acasei, fara barba sau sutana, etc. Dar nu si acesta 🙂
    Oricum, merita citit acest articol de la cap la coada, iar poate asa ne dam seama cam ce au identificat rusii si cine este acest Putin cu adevarat.
    http://www.nationalreview.com/article/439060/vladimir-putin-1999-russian-apartment-house-bombings-was-putin-responsible

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii