Noutăți

A fost desecretizată „arhiva Kennedy“, cu documente senzaționale ale CIA şi FBI. Putem afla adevărul despre asasinarea lui? Arhiva poate fi accesată aici:

Adevarul.ro: La finele lunii trecute, National Archive and Record Administration a dat publicităţii documentele care până acum erau restricţionate în termenii deciziei JFK Assassination Records Collective Act. O decizie legislativă care fusese luată în 1992 după ce, cu un an înainte, apăruse pe ecrane filmul „JFK“ al lui Oliver Stone care prezenta asasinatul ca fiind rezultatul direct al unei conspiraţii guvernamentale.

În termenii acestei decizii, Arhivele Naţionale au fost obligate să pună toate documentele legate de acest eveniment într-o singură colecţie secretizată care să fie total accesibilă după 25 de ani. Principalul motiv dat atunci era că în respectivele documente se găsesc informaţii clasificate care puteau pune în pericol viaţa unor agenţi americani aflaţi în misiune în străinătate, deconspirându-le adevărata identitate.

Acum, le puteţi accesa integral aici.

Cea mai mare parte a documentelor din arhivă (88%) fuseseră declasificate la finele anilor ’90. Cele de acum sunt documente din categoria „assassination records“: 3810 documente, incluzând cele 441 de documente, declasificate integral, care fuseseră anterior date publicităţii dar cu anumite porţiuni „redactate“. E vorba despre documente FBI şi CIA.

Este extraordinar de mult de citit, dar este fascinantă lumea care vi se va descoperi. În finalul analizei, se va confirma oare ceea ce Preşedintele Lyndon B. Johnson afirma despre o posibilă conspiraţie internaţională care a dus la asasinarea lui JFK, predecesorul său? Aveţi aici un link spre un fragment din interviul video luat de Walter Cronkite în septembrie 1969, fragment pe care Preşedintele Johnson a insistat atunci să fie scos din materialul difuzat. Oare de ce? Poate veţi găsi răspunsuri în această arhivă. Lecturaţi-o cu interesul cu care citiţi o carte poliţistă despre un complot. Numai că, din nefericire pentru istoria lumii, nu este o carte poliţistă.

Citeste mai mult: Adevarul.ro


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

3 Comments on A fost desecretizată „arhiva Kennedy“, cu documente senzaționale ale CIA şi FBI. Putem afla adevărul despre asasinarea lui? Arhiva poate fi accesată aici:

  1. cetățeanul tulburat // 21 august 2017 at 18:11 // Răspunde

    informația este de propagandă și manipulare…Principalul motiv dat atunci era că în respectivele documente se găsesc informaţii clasificate care puteau pune în pericol viaţa unor agenţi americani aflaţi în misiune în străinătate, deconspirându-le adevărata identitate. Kennedy a vrut să divulge lumii în special cetățenilor americani planurile pe care le-au avut și încă le mai au guvernul din umbră… bilderbergii, consiliul de afaceri cu străinii, trilateral council, oil cartels, banking cartels…Cu privire la soarta umanității…De fapt acel speech pe care il știe toată planeta, a rămas în istorie…Dar cel mai important lucru era că voia să povestească planetei că nu suntem buricul universului și că există și azi și exista și atunci specii de extratereștri care lucrează cot la cot cu guvernul din umbră. Marilyn Monroe care era amanta fraților Kennedy a asistat din greșeală la discuția lor cu privire la fenomenul ozn și extratereștrii, aceștia sfătuindu-se intre ei cum să facă să anunțe populația planetei despre ce lucruri necurate au în gând guvernul din umbră și CIA …CIA pe care voia să o desfiinteze…agenție care s-a născut în urma incidentului de la Roswell 1947 la comanda Vaticanului…iar găina de Marilyn și-a găsit sfârșitul că începuse să creadă că ea e cea mai cea și umbla cu amenințări că va ține o conferință de presă cu privire la ufo’s crezând că nimic nu i se poate întâmpla ajutând astfel frații Kennedy…practic toți 3 și-au găsit sfârșitul.

  2. Neamul Românesc // 22 august 2017 at 5:34 // Răspunde

    John F Kennedy:

    “One day, after I am long gone you will remember me and say we should have stopped the nuclear programme of Israel, abolished the Federal Reserve and kicked all secret societies, occultists, usurpers and Zionists out of our wonderful country to keep it that way. But it is never too late. Just remember that.”

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii