AIM radionica curs online

Noutăți

A fost creat un dispozitiv MINUNE care te protejează… fonic, oriunde ai fi. Estompează zgomotele din jurul tău și îți aduce liniștea chiar și în mijlocul orașelor

Acest dispozitiv de blocare a zgomotului promite să ne readucă liniștea în locuințele noastre. Dacă locuiți într-un oraș mare sau aveți vecini deosebit de gălăgioși, atunci cu siguranță că trăiți într-un mediu cu zgomot exterior perpetuu. Din fericire, creatorii acestui dispozitiv denumit Muzo spun că această problemă a noastră este de acum istorie, datorită acestui aparat capabil să blocheze zgomotele din mediul înconjurător.

Prin intermediul sistemului său neo-magnetic, acesta ar fi capabil să estompeze zgomotele exterioare. Dispozitivul nu este construit pentru a dezactiva complet sursele de zgomot, ci pentru a estompa propagarea acestora în zona în care este utilizat.

Screen-Shot-2016-09-22-at-10.51.00-796x372

 

Dezvoltatorii promit faptul că Muzo va putea fi setat cu ajutorul telefoanelor mobile și va avea mai multe niveluri de estompare a poluării fonice. Modul de somn ne va permite alegerea nivelului preferat al câmpului de sunet. Spre exemplu poate dorim să auzim dacă cineva sună la ușă sau ne strigă de afară. Modul de linişte totală va bloca toate zgomotele externe iar modul secret ne va permite să purtăm noi discuții private fără ca acestea să poată fi auzite în afara încăperii în care este montat.

Compania a lansat deja un prototip iar acum se pregătește pentru producția dispozitivului pe scară largă. Device-ul va costa în jur de 100 de dolari, iar dacă oamenii vor fi mulțumiți, cu siguranță va deveni unul dintre cele mai apreciate dispozitive apărute pe piață în acest an.

sursa: https://thenextweb.com/gadgets/2016/09/22/noise-blocking-device/#.tnw_yQWevxs5

traducere și adaptare: Radu Ungureanu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii