Noutăți

500 km realizați cu 18 kg în spate pe drumurile Thailandei…

Cât de departe ai putea merge cu 18 kg în spate pe teritoriul Thailandei? Atletul Panupong Luangsa a mers peste 500 km timp de 2 ani pentru a ajunge și a fotografia locuri greu accesibile.  A realizat această excursie pentru Google Street View, transportând tot timpul un aparat de fotografiat cu rotire de 360 de grade.  Datorită eforturilor sale, Google a marcat 150 de noi locuri de interes. Acest lucru face parte din programul de cartografiere al locurilor greu accesibile.

“În timp ce mergea pe plantațiile de ceai și pe câmpurile de căpșuni, Panupong Luangsa a stricat patru perechi de pantofi”, a declarat un reprezentant Google Mashable. La recenta lansare on line a noului traseu, compania a prezentat cum acest lucru a fost realizat în totalitate prin călătoria pe jos a atletului thailandez.

street-view-guy-walks-500km-thailand-google-1
Nu s-a spus nici un cuvânt despre cât de mult l-au plătit pentru a face toate aceste drumuri, dar, în cazul în care o imagine are o valoare de 1000 de cuvinte, acest proiect din Thailanda trebuie să fie în valoare de cel puțin un milion de dolari!!! Desigur, rămâne și amintirilor aventurilor prin care a trecut cel care a călătorit 500 de km pe jos. Pentru o astfel de realizare ai nevoie de foarte bună condiție fizică.

street-view-guy-walks-500km-thailand-google-5

street-view-guy-walks-500km-thailand-google-4

street-view-guy-walks-500km-thailand-google-11

street-view-guy-walks-500km-thailand-google-10
traducere și adaptare Mădălina Corina Diaconu

surse boredpanda.com, cosmopolitan.com


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii