Noutăți

3 alegeri diferite pe care le fac oamenii fericiți

Ai observat că ori de câte ori te simți prins într-o stare emoțională intensă, ea pare că se dezvoltă și capătă o viață autonomă? Odată intrat în starea respectivă, atât înțelegerea, cât și comportamentul tău se aliniază la starea ta interioară. Fie ea de fericire, bucurie, iubire, furie, dezamăgire sau tristețe. Evident, rezultatele pe care le produci sunt și ele conform setării tale mentale și emoționale.

Este important să înțelegi faptul că stările interioare nu apar și dispar din senin. Ele sunt create de ceea ce îți spui și ceea ce alegi să gândești despre experiențele pe care le trăiești. Aici este secretul care face diferența între oamenii fericiți și cei care se simt blocați în situații dificile de viață. Persoanele care reușesc în toate proiectele importante pentru ei, își folosesc mintea în cel mai benefic și constructiv mod. Ele înțeleg că fericirea izvorăște din interior și se revarsă ca o binecuvântare asupra a tot ceea ce fac. Iată care sunt mai exact cele mai importante 3 lucruri pe care acești oameni le fac diferit:

  1. Aleg să preia controlul asupra vieții lor și să-și asume responsabilitatea

Un om împlinit și mulțumit de viață înțelege că destinul se află în mâinile lui. Este esențial să iei hotărârea ca viața ta să-ți aparțină ție și nu părinților tăi, nu șefului sau prietenilor tăi. Indiferent de relațiile pe care le stabilești cu cei din jur, păstrează-ți autonomia gândirii și a valorilor personale. Tu ești cel care poate produce schimbările pe care ți le dorești, iar pentru asta trebuie să preiei controlul. Desprinde-te încet încet de gândirea victimei, de obiceiul de a învinovăți circumnstanțele sau persoanele din viața ta. Chiar dacă atitudinea asta este comodă, îți face mult rău și te blochează în condiții dificile. Viața poate fi o experiență bogată și binecuvântată. Și așa trebuie să fie!

  1. Se focalizează asupra a ceea ce își doresc și rămân în același timp flexibili

Oamenii de succes pe chipul cărora se citește bucuria de a trăi își dau voie să greșească, să își schimbe destinația dacă nu se mai potrivește cu ceea ce devin pe parcursul vieții și în același timp rămân focalizați pe ceea ce își doresc cu adevărat: fericire, sănătate, iubire, prosperitate, libertate și frumusețe. Chiar dacă drumurile sau scopurile tale se schimbă, tu îți poți păstra dorința profundă de fericire. Uneori, obiectivele setate rațional nu se potrivesc cu nevoile sufletești. Dă-ți voie să înlelegi ceea ce te motivează cu adevărat în funcție de fiecare etapă de viață. Schimbarea este naturală, important este să-ți menții intențiile profunde și să-ți amintești mereu că tu deții controlul asupra propriei tale stări interioare.

  1. Își antrenează continuu mintea

Suntem responsabili de modul în care ne controlăm propriu creier și prin urmare, de modul în care ne gestionăm propriile stări”, spun Michael Hall și Bob Bodenhamer în renumita lor carte Manual de utilizare a creierului.

Oamenii fericiți se autointruiesc constant, își dezvoltă modul de gândire fiind deschiși la nou, sunt disponibili să își mobiliezeze toate resursele interioare, își împing periodic limitele și își mențin intenția clară de a fi cei mai buni în domeniul care îi pasionează. Ei înțeleg că drumul în sine către excelență este plăcut și merită parcurs. Iar asta îi face fericiți.

image1 (1)

Performanțele de top înseamnă ca tu să rămâi în permanență deschis la nou și să-ți antrenezi mintea indiferent de vârstă. Folosește-te de cele mai performante instrumente pentru dezvoltarea capacităților tale mentale. Fii îndrăzneț în viziune și ține pasul cu ceea ce dezvoltă oamenii de știință și specialiștii în domeniu. Investește în tine! Creierul este asemenea unui mușchi. Dacă nu-l antrenezi constant, il pierzi. Cu cât citești mai mult în domeniile care te pasionează și practici diferite metode de îmbunătățirea a calității vieții, cu atât mai repede și mai plăcut te dezvolți. Fericirea este o stare a minții, o atitudine care îți aparține. Trebuie doar să o alegi. Și să o practici constant până devine cât se poate de naturală.

Învață din experiență proprie. Ia aceste 3 sfaturi și aplică-le cu perseverență. Vei observa transformări esențiale în viața ta. În plus, dacă ești interesat să faci pentru tine mai mult decât faci acum, te invit să studiezi potențialul tehnologiei pentru dezvoltarea și îmbunătățirea performanțelor mentale Mind Synergy, disponibilă și în România. Tot mai apreciat și mai utilizat în întreaga lume, acest tip de dispozitiv este una dintre cele mai rapide metode de relaxare profundă și reprogramare mentală pentru atingerea obiectivelor propuse. Mai multe detalii despre această tehnologie poți afla pe pagina:

http://www.aimgroup.ro/produs/mind-synergy/

Anca Ciobotaru

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii