Noutăți

101 site-uri cu imagini gratuite pentru site-uri, bloguri și social media

PanaBogdan.ro: Imaginile fac diferența. Dacă ești designer grafic, ai un site sau un blog, lucrezi în publicitate, sau alte domenii adiacente, știi asta. Ai nevoie constant de imagini de calitate și relevante subiectului.

E destul de simplu să găsești imagini stock gratuite, asta dacă nu le cauți direct pe Google Images. Cea mai bună soluție este să descarci imaginile de pe site-uri care declară restricțiile de licență ale imaginilor, iar ce te interesează cel mai mult este licența CC0 (Creative Commons 0)

Am făcut o listă cuprinzătoare de site-uri cu imagini gratuite pentru bloguri, social media, prezentări PowerPoint, site-uri de prezentare, sau orice altă nevoie. Îți sugerez să citești cu atenție drepturile pe care le ai asupra imaginilor înainte de a le folosi. De asemenea îți recomand și să micșorezi și să comprimi imaginile înainte de a le folosi.

Site-urile de imagini stock gratuite de mai jos sunt înșiruite în ordinea popularității, majoritatea oferă imaginile direct spre download, câteva îți cer share pe Facebook, unele o adresă de e-mail, altele un cont, iar altele să menționezi autorul.

Vezi lista aici: PanaBogdan.ro

P.S. Îi mulțumim lui Bogdan Pană pentru generozitate!


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii