Noutăți

100.000 de oameni în fața Guvernului. E atât de aglomerat că lumea nu poate ieși de la metrou…

România e în fierbere! Prostia și ticăloșia penalilor din PSD au dus țara în cea mai gravă criză de după 1989. În acest moment toți ochii țărilor lumii sunt pe noi. Și dacă, pe de o parte, Guvernul a făcut de râs România, românii spală această mizerie și arată lumii că nu acceptă dictatura corupților.

Și iată că în acest moment 100.000 de oameni s-au adunat în fața Guvernului, iar alți 100.000 protestează în toată țara. Asta înseamnă război; un război pe care PSD-ul nu îl poate câștiga.

Cu ocazia acestor evenimente, Dragnea dovedește că este o mare catastrofă politică și este foarte aproape să îngroape PSD-ul. A început cu încercarea de a băga pe gâtul românilor un prim ministru musulman și a continuat cu încercarea de autograțiere din aceste zile.

Mâine se adună președinții PSD din toată țara într-o ședință de urgență a partidului în care, cine știe, Dragnea și-ar putea pierde locul.

În orice caz, PSD+ ALDE mai pot drege busuiocul și să retragă Ordonanțele de urgență. Asta dacă nu vor să ajungă rapid la groapa de gunoi a istoriei. Să își aducă aminte de 1989! Și Ceaușescu a vrut să cumpere populație cu măriri de salarii și a trebuit să fugă cu elicopterul!

România a ieșit din comă! Să îi urăm o viață sănătoasă de acum încolo!

Adrian Albu

metrou-0


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on 100.000 de oameni în fața Guvernului. E atât de aglomerat că lumea nu poate ieși de la metrou…

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii