Cunoaste lumea

Noutăți

Wasabi neutralizează toxinele din organism!

  •  
  •  
  •  

Condimentul japonez wasabi este o plantă aromatică folosită des în Asia, sub formă de pastă.

Renumit datorită conţinutului ridicat de vitamina C, wasabi este utilizat de secole ca o metodă de a da savoare preparatului sushi sau altor produse pe bază de peşte crud, tocmai datorită efectului natural antimicrobian.

Potența agenţilor din wasabi care distrug microbii este mare, efectul bactericid fiind obţinut prin simplul contact direct dintre produs şi condiment.

Wasabi are, totodată, un puternic efect antiinflamator. Ca urmare, poate ajuta în cazuri de infecţii, dureri și leziuni care implică inflamații.

Condimentul conţine anumiţi compuşi chimici ce ajută la îmbunătăţirea şi conservarea sănătăţii ficatului prin neutralizarea unor substanţe potenţial toxice din organism.

De altfel, condimentul este ideal pentru eliminarea toxinelor din tractul digestiv.

Wasabi aduce organismului și cantităţi însemnate de antioxidanți, care fac din această plantă aromatică un aliat în lupta cu agresiunea poluării, cu stresul oxidativ și cu declinul generat de înaintarea în vârstă.

De asemenea, în rizomul de wasabi se găsesc compuși cu proprietăţi antitumorale.

Foto domeniu public


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii