Cunoaste lumea

Noutăți

Rețetele longevității călugărilor tibetani

  •  
  •  
  •  

Unul dintre produsele folosite cu religiozitate de călugării tibetani este ceaiul antistres, care relaxează.

Se face din 5 g ghimbir, 2 linguri cu zeamă de lămâie, 2 linguri cu miere, un praf de piper, 1 vârf de cuțit cu pulbere de anason.

Puneți doi litri de apă pe foc și lăsați-o să fiarbă timp de cinci minute. După ce se răcește, puneți ingredientele și mențineți acoperit.

Beți acest ceai în loc de apă, pe parcursul zilei, notează alternativa-za-vas.com.

O reţetă tibetană ce ajută la eliminarea toxinelor include o căpăţână de usturoi, 100 g miere, sucul de la două lămâi și o linguriță cu bicarbonat.

Usturoiul se curăţă şi se toacă foarte mărunt, după care se amestecă cu mierea, bicarbonatul şi sucul de lămâie.

Rezultatul obţinut se pune într-un borcan de sticlă şi se lăsă timp de două săptămâni la macerat. Pentru detoxificarea completă a organismului se administrează câte trei linguriţe pe zi, timp de o lună.

Formula tibetană pentru întărirea sistemului imunitar şi protecţia împotriva infecţiilor presupune 350 g usturoi și 250 g alcool de 95 de grade.

Se foloseşte doar usutori crud, bio, care se curăţă şi se zdrobeşte doar cu ajutorul uneltelor de lemn sau porţelan și se pune într-un borcan, se adăugă alcoolul, se închide ermetic recipientul şi se lăsă la macerat timp de zece zile, în frigider.

Ulterior se strecoară cu ajutorul unui tifon, se pune în acelaşi borcan şi se mai lasă încă două zile în frigider.

După toată această perioadă, tinctura este gata de folosit pentru tratament naturist, câte o linguriță pe zi, timp de patru luni pe an.

Una dintre celebrele rețete tibetane este formula ideală, naturală, pentru prelungirea vigorii organismului.

Ingredientele necesare sunt: zece căpăţâni de usturoi, zece lămâi stoarse, un kilogram de miere 100% naturală.

Sucul de lămâie se amestecă cu mierea. Usturoiul se zdrobeşte sau se taie bucăţi mici şi se combină cu celelalte ingrediente, apoi se pune totul într-un borcan cu închidere ermetică, la loc întunecat, timp de zece zile.

După aceea se consumă o lingură dimineaţa, pe stomacul gol, şi una înainte de ultima masă.

Foto domeniu public


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii