Cunoaste lumea

Noutăți

Prăjitura Ciba

  •  
  •  
  •  

Prăjitura Ciba este populară în zonele din sudul Chinei, inclusiv în municipalitatea Chongqing, provincia Guangdong, regiunea autonomă Guangxi Zhuang, provincia Guizhou, provincia Sichuan, provincia Hunan și provincia Hubei.

Există, de asemenea, alimente similare în Vietnam, Japonia, Coreea și alte țări, dar metodele de preparare și de mâncare sunt ușor diferite.

În mod tradițional, ciba este adesea servită la festivalurile chinezești, în special la Festivalul de primăvară.

Oamenii mănâncă Ciba și în timpul sărbătorilor de familie pentru a-și împărtăși bucuria și încântarea festivalului.

Ciba este lipicioasă, întruchipând atitudinea chinezilor privind rudenia și prietenia de a rămâne aproape unul de celălalt.

Unele prăjituri ciba sunt rotunde, ceea ce înseamnă reuniune în chineză. În timpul festivalurilor, oamenii fac de obicei multe prăjituri ciba, ceea ce necesită cooperarea multor oameni dintr-o familie mare sau mai multe familii. Prin urmare, prăjiturile ciba reprezintă adesea reunirea familiei și noroc în Anul Nou.

Oamenii de obicei scufundă ciba în sirop de zahăr brun și făină de soia prăjită înainte de a o mânca. Metodele de alimentație variază în funcție de diferite regiuni și culturi.

În municipalitatea Chongqing, oamenilor le place să comande ciba ca o gustare când mănâncă oala fierbinte Chongqing.

Foto domeniu public


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii