Cunoaste lumea

Noutăți

Pâinea neagră din Germania

  •  
  •  
  •  

Din secolul al XVI-lea, Kommiß a fost cuvântul pentru o trupă militară, așa că Kommißbrot a fost folosit pentru a desemna pâinea oferită militarilor, deoarece Brot este cuvântul german pentru pâine și a ajuns să fie folosit pentru a desemna tipul de pâine.

Valoarea nutrițională a kommissbrot a fost studiată de Prausnitz în 1893 și de Wenceslaus Plagge și Georg Lebbin în 1897.

A fost folosită ca provizii militare în Primul Război Mondial, când a fost adăugat uneori rumeguș pentru a compensa lipsa de făină, și în Al Doilea Război Mondial.

Un studiu realizat de M. Gerson în 1941 a concluzionat că kommissbrot a acoperit necesarul zilnic de vitamina B1.

După Primul Război Mondial, a devenit disponibilă în brutăriile civile, iar rețeta a fost schimbată pentru a produce o pâine mai moale.

În filmul documentar austriac Cooking History regizat de Peter Kerekes, kommissbrot este folosită ca ilustrare a cantității de ingrediente necesare pentru a furniza hrană unui număr mare de soldați.

Kommissbrot, fostă Kommißbrot, este un tip de pâine germană neagră, coaptă din secară și alte tipuri de făină.

Secara este o iarbă cultivată extensiv ca bob, cultură de acoperire și cultură furajeră. Boabele de secară sunt folosite pentru făină, pâine, bere, pâine crocantă, whisky, vodcă și furaje pentru animale.

De asemenea, poate fi consumată întreg, fie ca boabe de secară fierte, fie prin rulare, asemănător cu ovăzul.

Foto domeniu public, burst shopify Sheila Pedraza Burk


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii