Glanda Pineală și Al Treilea Ochi. Unele animale îl au și astăzi… (Foto)

Se pare că în urmă cu miloane de ani, mai multe dintre creaturile Terrei aveau, pe lângă perechea de ochi obișnuită, un al treilea ochi, situat în creștet și care îndeplinea funcții particulare.
O dovadă în acest sens o descoperim și astăzi la câteva specii de animale care păstrează încă un astfel de ochi parietal, asemănător cu ochiul obișnuit. Reminiscențe ale unor vremuri îndepărtate, această aparentă anomalie ne uimește, fără îndoială. Iată cum arată acest „Al Treilea Ochi”, astăzi, la o specie de broască și una de șopârle:
În cursul evoluției vertebratelor, acest ochi parietal forma, împreună cu glanda pineală, un tot funcțional ce intra în alcătuirea epitalamusului. Cu timpul, însă, păsările și mamiferele au pierdut această extraopțiune biologică, păstrând doar glanda pineală. Excepție fac doar câteva specii, ca cele prezentate mai sus…
Vorbind despre cel de Al Treilea Ochi la om, nu putem să ignorăm mistica și practicile orientale unde această temă este la mare cinste. Și nu de azi, de ieri, ci de mii de ani. Conform acestora, prin practicarea unor tehnici secrete, omul poate să își activeze un simț special cu ajutorul căruia poate sparge barierele fiziologice obișnuite – astfel, poate vedea aura energetică a oricărui om, animal sau plantă sau poate pătrunde cu vederea în lumile de dincolo…
Această capacitate extraordinară ar avea legătură cu glanda pineală, un organ din creierul nostru care nu contenește să intrige lumea științifică. Dar oare cât de departe a reușit știința să ajungă în cercetarea acestei misterioase glande?
Cei care doresc să pătrundă mai adânc în misterele funcționării creierului și corpului uman sunt invitați să participe la un seminar de excepție, alături de doi oameni de știință remarcabili. Mai multe informații despre acest seminar aflați din prezentarea de mai jos…
Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/
Sunteți invitați la un seminar special: „SUPERINTELIGENȚA ȘI SECRETELE CORPULUI UMAN – Soluții practice pentru performanțe înalte”.
Evenimentul va avea loc în zilele de 1 și 2 aprilie, la Centrul Colocvio din București (Strada Nicolae G. Caramfil 27 – la intersecția cu strada Ceasornicului), într-un spațiu deosebit. Vedeți harta aici: Harta Centrul Colocvio
Seminarul își propune să ofere celor care vor să își depășească limitele nu doar informații inedite despre creierul și corpul uman în ansamblul său, ci și o serie de soluții practice care, aplicate în viața de zi cu zi, pot să ridice foarte mult performanțele personale.
Evenimentul vi-i aduce alături pe doi dintre oamenii de știință români cu realizări importante în medicină și neurologie, doi oameni care au lucruri importante de spus: prof. univ. dr. Leon Zăgrean și conf. univ. dr. Mihaela Gheorghiu. Sub directa lor coordonare, cele două zile de seminar la care sunteți invitați vor fi, cu siguranță, inspiratoare.
Programul seminarului
Sâmbătă, 1 aprilie, între orele 10:00 și 18:00 – Conf. univ. dr. Mihaela Gheorghiu
Teme abordate:
Geometria sacră în biologie
Memoria apei – aspecte revoluționare
Secretele corpului uman: evoluția, din perioada uterină până la maturitate
Despre Mihaela Gheorghiu: Profesor la UMF Carol Davila din București, autoare a 6 cărți de specialitate și a unui număr important de articole științifice publicate în reviste naționale și internaționale de prestigiu. A fost premiată atât de Academia de Științe Medicale din România, cât și de Academia Oamenilor de Știință din România, pentru lucrările știițifice pe care le-a realizat. Este membru fondator al Ordinului Practicienilor de Medicină Complemenatară din București și co-inițiator al Cursurilor post-universitare de Medicină Cuantică / Introducere în Medicina Vibrațională.
Duminică, 2 aprilie, între orele 10:00 și 18:00 – Prof. univ. dr. Leon Zăgrean
Teme abordate:
Misterele creierului uman
Substanțe care stimulează creierul și inteligența
Tehnologiile Brain-Machine
Glanda pineală și hormonii din creier
Legăturile neuronale și programarea mentală
Despre Leon Zăgrean: profesor, coordonator al disciplinei de Neuroștiințe din cadrul UMF Carol Davila din București, autor a șapte cărți de specialitate și a unui număr important de articole științifice publicate în reviste naționale și internaționale de prestigiu. A fost premiat de Academia Română, Guvernul României și Asociația Medicilor din România pentru lucrările sale științifice. Este președintele Societății Naționale de Neuroștiințe din România și membru în cinci societăți științifice internaționale, printre care Societatea Americană de Fiziologie și Organizația Internațională de Cercetare a Creierului (IBRO Government Council).
Înscrierile se fac telefonic, la numărul 0721 096 069 (luni – vineri, între orele 09:00 – 18:00) sau pe adresa de e-mail: dacia_art@yahoo.com. Taxa de participare: 300 lei, plătită anticipat. Locuri limitate!
Alte informații:
- după fiecare temă prezentată vor fi inițiate discuții cu participanții la seminar, iar conferențiarii vor răspunde la întrebări;
- se vor iniția anumite experimente împreună cu participanții;
- în timpul seminarului vor exista, zilnic, 2 pauze de 15 minute și o pauză de masă de 45 de minute;
- participanții la seminar vor primi, din partea organizatorilor, o mică gustare în pauzele de masă.
Organizator: Daniel Roxin
Cunoaşte Lumea --> Prima pagină
:))…inca il mai avem si mai ,,lucreaza” inca!De ce l-am neglijat de-a lungul timpului-il neglijam si acum-nu stiu!Se pare ca este legat de un al fel de vedere spatiala,mai mult;ar putea transforma timpul intr-o alta marime fizica!
(primul pas in a evita o capcana, consta in apropierea de ea-Frank Herbert)