Cum poate înflori o plantă într-o cană de ceai?

Ceaiul care înflorește constă dintr-un mănunchi de frunze de ceai uscate înfășurate în jurul uneia sau mai multor flori uscate.
Acestea sunt făcute prin legarea frunzelor de ceai și a florilor împreună într-un bulb, apoi punându-le la uscat.
Când este înmuiat, mănunchiul se extinde și se desfășoară într-un proces care emulează o floare. De obicei, acestea provin din provincia Yunnan din China.
Florile utilizate în mod obișnuit în ceaiurile cu flori includ globul amarant, crizantema, iasomia, crinul, hibiscus și osmanthus.
Ceaiul care înflorește în forma sa actuală a fost dezvoltat în China în anii 1980 și a devenit pentru prima dată popular în țările occidentale la începutul anilor 2000.
Unele surse afirmă că acest concept general de frunze de ceai la pachet este vechi de câteva secole.
Ceaiul care înflorește se servește în general în recipiente din sticlă sau materiale transparente similare, astfel încât efectul de înflorire să se vadă.
Legăturile de Frunze pot fi de obicei refolosite de două sau trei ori fără ca ceaiul să devină amar.
Foto domeniu public
Cunoaşte Lumea --> Prima pagină
Adauga un comentariu