Conținutul de organosulf al legumelor

Oamenii de știință de la Osaka Metropolitan University au cuantificat cu succes conținutul total de polisulfură reactivă a 22 de tipuri diferite de legume.
Echipa a măsurat, de asemenea, conținutul de polisulfură din legume pentru a analiza caracteristicile generale ale polisulfurei reactive.
Drept urmare, ei au fost primii care au dezvăluit că niveluri ridicate de polisulfuri reactive pot fi găsite, nu numai în legumele din genul prazului (Allium), precum ceapa și usturoiul, ci și în legumele crucifere (Brassicaceae), precum broccoli și varză.
„Rezultatele acestui studiu vor oferi o bază pentru cercetarea polisulfurilor reactive din alimente, ale căror proprietăți detaliate și mecanismele endogene de producție nu au fost încă clarificate.
Acest lucru va contribui semnificativ la dezvoltarea domeniului de cercetare„, a declarat dr. asistent Shingo Kasamatsu de la Osaka Metropolitan University Graduate School of Science.
„În viitor, ne așteptăm ca această cercetare să fie utilă pentru dezvoltarea alimentelor și suplimentelor bogate în polisulfură reactivă care prezintă o activitate antioxidantă superioară”.
Material oferit de Universitatea Metropolitană din Osaka
Foto Ylanite Koppens, Pixabay
Cunoaşte Lumea --> Prima pagină
Adauga un comentariu