Clasament TasteAtlas: 10 CIORBE ROMÂNEȘTI

Ciorba reprezintă în bucătăria tradițională românească unul dintre felurile principale de mâncare care se servesc la dejun (rareori la cină) la începutul mesei, după gustare.
Ciorba este denumirea supelor naționale românești, moldovenești, sârbești, macedonene și bulgare (Ciorbă de fasole cu afumătură; Ciorba rădăuțeană; Ciorbă de legume; Ciorba Rădăuțeană; Ciorbă de cartofi; Ciorbă de peşte; Ciorbă de văcuţă; Ciorbă de perişoare; Ciorbă de pui; Ciorbă de burtă)
TasteAtlas este o enciclopedie de arome, un atlas mondial de mâncăruri tradiționale, ingrediente locale și restaurante autentice.
Sunt catalogate peste 10.000 de alimente și băuturi și mai sunt zeci de mii de cercetat și cartografiat. Cele populare, precum și gusturile și aromele uitate ale fiecărui oraș, regiune și sat din lume.
Echipa TasteAtlas
Cunoaşte Lumea --> Prima pagină
Adauga un comentariu