Cunoaste lumea

Noutăți

Clasament TasteAtlas: 10 CIORBE ROMÂNEȘTI

  •  
  •  
  •  

Ciorba reprezintă în bucătăria tradițională românească unul dintre felurile principale de mâncare care se servesc la dejun (rareori la cină) la începutul mesei, după gustare.

Ciorba este denumirea supelor naționale românești, moldovenești, sârbești, macedonene și bulgare (Ciorbă de fasole cu afumătură; Ciorba rădăuțeană; Ciorbă de legume; Ciorba Rădăuțeană;  Ciorbă de cartofi; Ciorbă de peşte; Ciorbă de văcuţă; Ciorbă de perişoare; Ciorbă de pui; Ciorbă de burtă)

TasteAtlas este o enciclopedie de arome, un atlas mondial de mâncăruri tradiționale, ingrediente locale și restaurante autentice.

Sunt catalogate peste 10.000 de alimente și băuturi și mai sunt zeci de mii de cercetat și cartografiat. Cele populare, precum și gusturile și aromele uitate ale fiecărui oraș, regiune și sat din lume.

Echipa TasteAtlas


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii