Cafea cu lapte și condimente de dovleac

Lanțul de cafenele Starbucks (SUA) a început să dezvolte Pumpkin Spice Latte în ianuarie 2003, după introducerea cu succes a băuturilor sezoniere de iarnă, cum ar fi Peppermint Mocha și Eggnog Latte.
Compania a experimentat cu diferite combinații de condiment de dovleac.
În toamna anului 2003, rețeta finală a fost testată în Vancouver și Washington, D.C. Vânzările băuturii au depășit așteptările companiei.
Produsul a fost pus în vânzare în toate magazinele Starbucks din SUA în anul următor.
Pumpkin Spice Latte / Cafeaua cu lapte și condimente de dovleac a devenit cea mai populară băutură de sezon a Starbucks, cu peste 200 de milioane vândute între introducerea sa în 2003 și 2015.
Băutura a început o tendință de produse cu condimente de dovleac, cum ar fi lumânările și odorizantele, precum și pentru alimente la fel de diverse precum gogoși, cereale pentru micul dejun, picături de tuse și sos de paste.
În august 2015, Starbucks a schimbat rețeta. Ingredientele anunțate au inclus un „sirop cu aromă de plăcintă de dovleac” făcut cu zahăr, lapte degresat condensat, piure de dovleac, colorant și conservant.
De la introducerea acestei cafele, alte companii au creat produse inspirate de Pumpkin Spice.
Potrivit Datassential Menu Trends, ofertele pe timp limitat inspirate de dovleac ale restaurantelor au crescut.
Aceste articole includ dovleac M&M’s, Dunkin’ Donuts, pachete K de cafea cu aromă de dovleac și whisky cu aromă de dovleac. Companiile au produs și loțiune, șampon și lumânări cu condimente de dovleac.
Pumpkin Spice Latte / Cafeaua cu lapte și condimente de dovleac poate fi preparată și cu gheață sau ca Frappuccino, la cerere, la un magazin Starbucks.
În toamna lui 2017, compania a adăugat o varietate Chai a băuturii numită Pumpkin Spice Chai Latte. În plus, Starbucks oferă sezonier și plicuri de cafea instant cu aromă de dovleac.
Foto burst shopify Cindy Malette, Brodie
Cunoaşte Lumea --> Prima pagină
Adauga un comentariu