Berea de ghimbir

Berea de ghimbir preparată a apărut în Yorkshire, în Anglia, la mijlocul secolului al XVIII-lea și a devenit populară în Marea Britanie, Statele Unite, Irlanda, Africa de Sud și Canada, atingând un vârf de popularitate la începutul secolului al XX-lea.
Berea de ghimbir este încă produsă acasă folosind o colonie simbiotică de drojdie și un Lactobacillus (bacterie) cunoscut sub numele de „plantă de bere de ghimbir” sau dintr-un starter „bun de ghimbir” creat din fermentarea ghimbirului, zahărului și apei.
Berea de ghimbir fără alcool este un tip de băutură răcoritoare carbogazoasă aromată cu ghimbir.
Aceasta poate fi amestecată cu bere (de obicei o bere britanică de un fel) pentru a face un tip de shandy, sau cu rom negru pentru a face o băutură, originară din Bermuda, numită Dark ‘N’ Stormy.
Este ingredientul principal al cocktail-ului Moscow Mule, deși ginger ale poate fi înlocuită atunci când berea de ghimbir nu este disponibilă.
Berea de ghimbir preparată este originară din Marea Britanie, dar este vândută în întreaga lume.
De obicei, este etichetată „bere alcoolică de ghimbir” pentru a o diferenția de berile de ghimbir comerciale mai consacrate, care adesea nu sunt preparate prin fermentare, ci carbogazoase cu dioxid de carbon sub presiune, deși berea tradițională de ghimbir fără alcool poate fi produsă și prin fabricare.
Ginger Ale este o băutură răcoritoare carbogazoasă aromată cu ghimbir. Se consumă singură sau se folosește ca mixer, adesea cu băuturi spirtoase.
Există două tipuri principale de bere cu ghimbir.
Stilul auriu este atribuit medicului irlandez Thomas Joseph Cantrell. Stilul uscat (numit și stilul pale), o băutură mai palidă, cu o aromă mult mai blândă de ghimbir, a fost creat de canadianul John McLaughlin.
Foto domeniu public
Cunoaşte Lumea --> Prima pagină
Adauga un comentariu