Cunoaste lumea

Noutăți

Migdalele crude își păstrează structura pe parcursul digestiei!

  •  
  •  
  •  

S-a spus despre migdale că ar conține prea multe grăsimi și de aceea nu sunt recomandate celor care vor să slăbească.

Dar o cercetare a experților de la King’s College, din Londra, vine să contrazică această afirmație. Potrivit studiilor, migdalele sunt o comoară energetică pentru metabolism, iar grăsimile pe care le conțin – circa 20% – nu sunt absorbite de organism.

Experimentele au arătat că atunci când sunt consumate în stare naturală, migdalele își păstrează structura pe parcursul digestiei.

Făina de migdale, în schimb, este un produs care permite grăsimilor să fie mai „accesibile” și, ca urmare, sunt absorbite foarte rapid.

În aceste condiții, specialiștii atrag atenția în special în privința migdalelor procesate sau a produselor cu făină de migdale.

Potrivit datelor experimentului, persoanele care au consumat migdale bucăți au păstrat aproximativ 50% din grăsimi, iar cei care au mâncat brioșe cu făină de migdale au rămas cu 97% din grăsimi.

Foto burst shopify Sourabh Panari


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii