Noutăți

ZALMOXIS – Vizioneză Teaser-ul FILMULUI ARTISTIC la care lucrăm și fii alături de noi în marea aventură a realizării lui!

De 35 de ani, în România nu s-a mai realizat un film artistic care să ne vorbească despre istoria geto-dacilor, despre spiritualitatea lor. 35 de ani este mult, iar generațiile tinere au nevoie să descopere lumea eroică și magică a strămoșilor noștri…

Și ce subiect cinematografic ar putea fi mai nimerit pentru asta decât viața și faptele marelui Zalmoxis, cel care a reformat spiritual lumea geto-dacilor?

Începem cu începutul, cu povestea lui Zalmoxis. Fiți alături de noi în aventura realizării acestui film artistic de lung metraj!

*Vizitează site-ul www.zalmoxis.info ca să afli mai multe despre acest proiect!

Daniel Roxin


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

3 Comments on ZALMOXIS – Vizioneză Teaser-ul FILMULUI ARTISTIC la care lucrăm și fii alături de noi în marea aventură a realizării lui!

  1. Oare de ce nu spuneti Zamolxis, cum se numeste in Romania?!

    • Oare de ce nu va mai informati sa vedeti ca exista doua variante acceptate? Ati auzit, de exemplu, de lucrarea lui Eliade de la ZALMOXIS la Ginghis Han? Nu? Mai cititi cate ceva! Eventual cartea istoricului Dan Oltean, Religia Dacilor, sau a orientalistului Constantin Daniel – Misteriile lui ZALMOXIS.

  2. Succes cu Zalmoxis!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii