Noutăți

Vor să transforme PEDOFILIA într-o orientare sexuală NORMALĂ

Lumea este condusă de nebuni, de oameni cu probleme psihice serioase, și de mari ticăloși care știu că pentru a transforma oamenii într-o masă ușor manevrabilă, trebuie să le distrugi reperele, identitatea, morala, să răstorni ordinea firească a lucrurilor… Astfel că viitorul va fi plin de surprize neplăcute pentru majoritatea dintre noi. După cum ați putut descoperi deja, se fac eforturi de la nivel guvernamental, în foarte multe țări, inclusiv România, pentru a spăla pe creier copiii, încă din grădiniță, cu propaganda LGBT. Se va încerca peste tot să ni se impună căsătoria gay, chiar dacă majoritatea populației o respinge, în cel mai nedemocratic fel cu putință. De altfel, neomarxiștii care conduc lumea nu au nicio treabă cu democrația, dar se ascund în spatele ei!

Și iată că, în spiritul agendei Noii Ordini Mondiale, pedofilia se va transforma, încet-încet, prin lege, într-o orientare sexuală normală și s-ar putea să prindem vremea când a te revolta public în fața pedofiliei devine un act ilegal, de discriminare!!! Deja în mai multe țări europene s-a tot scăzut vârsta consimțământului sexual pentru copii, iar cei interesați vor să o scadă și mai mult. Dar lovitura de grație pe care vor să o dea acești perverși este acceptarea pedofiliei ca orientare sexuală normală, pe aceleași principii ca homosexualitatea (Mai multe AICI). Adică, dacă pedofilul așa s-a născut, “iubește” copiii și vrea să facă sex cu ei din “dragoste”, de ce să îl condamnăm? Și pedofilii au drepturi, mai ales dacă sunt cetățeni europeni! Dacă așa simt, ce e rău în asta? Și atâta vreme cât nu obligă un copil de 6-7 ani să facă sex cu ei, cu pedofilii adică, iar copilul face sex motivat de niște avantaje oferite de pedofili, ce ar fi rău în asta? Dragostea e dragoste, nu?

După cum puteți vedea mai jos, deja se fac manifestații publice în care bolnavii planetei cer ca pedofilia să fie acceptată ca orientare sexuală normală, iar poftitorii de sex cu copii să fie acceptați în comunitatea LGBT. În aceeași logică, cred că și zoofilii (cei care vor să facă sex cu animale) sau necrofilii (cei care vor să facă sex cu cadavre) ar trebui, la rândul lor, să fie acceptați ca oameni normali. Dacă așa s-au născut, dacă așa simt, cine suntem noi să îi condamnăm pentru iubirea sinceră și adevărată pe care o simt față de o capră sau față de o babă moartă de 2 zile? Totuși, dacă vă simțiți puțin îngrețoșați, e de bine. Normalitatea din voi se revoltă!

Daniel Roxin


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

5 Comments on Vor să transforme PEDOFILIA într-o orientare sexuală NORMALĂ

  1. Transmiteti o minciuna. Este o imagine photoshopata. Verificati pe net, daca va intereseaza adevarul

    • Corect, Cristian, ambele imagini sunt trucate.
      Am pus aici un link cu imaginile originale, dar se pare ca nu l-au acceptat… trăiască cenzura! 🙂

  2. NoHomoNoPedoNoWay // 24 iulie 2018 at 0:10 // Răspunde
  3. O imagine fotoshopată incredibil de stângaci. Se văd până și liniile de ștergere dacă faci zoom pe imagine… :))

  4. Articolul nu e mai putin relevant. Chiar exista o miscare in aceasta directie. Nu prea se gasesc materiale ce pot dovededi incercarile lor. Luava-s in drujba de descendenti ai autocorectului.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii