Noutăți

Viitorul planetei este virtual?

  •  
  •  
  •  

Earth 2 este un concept futurist pentru un al doilea pământ; un metavers, între realitatea virtuală și cea fizică, în care geolocalizările din lumea reală pe o hartă secționată corespund unor medii virtuale digitale generate de utilizator.

Earth2/A doua planetă este creată cu scopul de a deveni metaversul suprem, de a deveni totul pentru toată lumea. Aceasta este oportunitatea de a te implica în viitor, de a fi parte din viitor și de a culege recompense pentru implicarea timpurie.

Echipa din spatele Earth 2 are zeci de ani de experiență în lucrul cu software, afaceri, imobiliare, dezvoltare de jocuri, lumi virtuale, realitate virtuală, realitate augmentată, design, reclame și multe altele.

Construită pe baza tehnologiei MapBox, s-a creat un strat de grilă digitală legată geografic, care se întinde pe întreaga planetă, permițând oamenilor să pretindă dreptul de proprietate asupra Virtual Land / Teren virtual sub formă de plăci.

Viziunea acestui demers este că Virtual Land va crește în valoare în timp, în funcție de cerere, locație și potențial de câștig, la fel ca terenul fizic, așa că asigurați-vă că vă revendicați devreme propriul teren în locații cheie din întreaga lume!

.

Foto facebook


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii