Noutăți

Vești bune – Sentință DEFINITIVĂ: László Tőkés, a rămas fără decorația „Steaua României”

Înalta Curte de Casație și Justiție a respins joi, 25 februarie a.c., recursul formulat de europarlamentarul ungar László Tőkés împotriva sentinței Curții de Apel București care a stabilit că retragerea decorației „Steaua României” a fost legală, ne informează Dan Tanasă

Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a respins în data de 20 iunie 2014 contestația europarlamentarului László Tőkés privind decizia de retragere a decorației „Steaua României”.

Decizia de azi a Înaltei Curți: „DECIZIA Nr.511/25.02.2016. Respinge recursul declarat de Tokes Laszlo împotriva Sentinţei nr.1973 din 20 iunie 2014 a Curţii de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal, ca nefondat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 25 februarie 2016”.

Motivele pentru care i-a fost retrasă decorația „Steaua României” lui Tőkés aici.

Sursa articol: Dan Tanasă

FOTO: agerpres.ro


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

3 Comments on Vești bune – Sentință DEFINITIVĂ: László Tőkés, a rămas fără decorația „Steaua României”

  1. EXCELENT !
    Aşteptăm aceeaşi decizie şi pt. alti mari „patrioţi” : Radu Ioanid, Alexandru Florian, Liiceanu, Andrei Oişteanu, Gabriel Oprea, Gabriela Vrânceanu Firea, Domokoş Geza, Mugur Isărescu, Elie Wiesel, Mark Gitenstein, Adrian Năstase, Patapievici, etc, etc, etc…

  2. cristian c. n. // 26 februarie 2016 at 21:29 // Răspunde

    Propun sa se instituie ordinul Steaua antiRomaniei.”Meritele”lui Tokes n-ar mai fi contestate de nimeni.Avand in vedere ca sunt primul care lanseaza aceasta propunere,imi permit sa sugerez si o varianta artistica a decoratiei. Pe langa diploma,care trebuie sa arate ca un proces verbal sau un rechizitoriu unde sunt enumerate “meritele”;decoratia propriuzisa sa fie formata dintro bila metalica de vreo 15 kile,atasata de un lant de otel cam de 70 de cm gros ca pe mana,la ai carui capete sa se prinda doua glezniere tot de fier dar cu lacate.Nu sunt sigur daca monetaria statului poate bate o asemenea medalie,dar un fierar meserias stie.

  3. Avand in vedere modul dusmanos in care s-a comportat fata de natiunea romana eu cred ca era normal si de drept sa i se retraga si cetatenia romana cu aceasta ocazie si daca era dupa mine eu ca reprezentant al statului roman 8i deschideam si un proces international la o curte internationala si il acuzam de defaimare in baza tuturor minciunilor pe care le-a spus despre Romania si despre romani dar asa suntem noi un popor iertator si prea bland si omenos pentru un asemenea ticalos.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii