Noutăți

Vehiculul zburător ArcaBoard a fost lansat pe piață. Video

“Pentru prima oară în istorie, fiecare persoană va avea posibilitatea să zboare oriunde dorește, oricând dorește. ArcaBoard este primul vehicul revoluționar de la apariția bicicletei, a automobilului sau avionului”, declară ARCA Space Corporation.

Arată ca un skateboard ceva mai mare și este propulsat electric, având 272 cai putere și 203.000 W. Compania producătoare l-a declarat cel mai puternic și mai ușor vehicul personal creat vreodată, ce se poate deplasa în orice direcție, înainte și înapoi.

ArcaBoard_large_26

Noul vehicul are dimensiunile de 145 x 76 x 15 cm și o greutate de 82 de kilograme. Este construit din materiale compozite iar această tehnologie îi permite unei persoane, cu greutatea de maxim 110 kg, să zboare. Se poate înalța la o înălțime de 30 de centimetri, și se poate deplasa cu o viteză de până la 20 km/h. Anduranța maximă este de 6 minute. Bateriile se pot reîncarca în jumătate de oră cu ajutorul dispozitivului ArcaDock.

to-achieve-its-maximum-speed-of-125-mph-the-arcaboard-uses-36-battery-powered-electric-fans-motor-controllers-and-proximity-sensors-for-locomotion

ARCA Space este o companie de inginerie aerospațială, cu sediul în Las Cruces — New Mexico, Statle Unite ale Americii, al cărei obiectiv principal este explorarea spațială.


Traducere și adaptare Mădălina Corina Diaconu

Surse: arcaspace.com, extremetech.com


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

3 Comments on Vehiculul zburător ArcaBoard a fost lansat pe piață. Video

  1. Cel care da interviu este ROMAN !!!

  2. Ce nu specificati este ca cel care a infiintat si conduce ARCA este roman. Puteati sa mentionati mai multe despre cei de la ARCA in articol!

  3. scuze, dar “272 cai putere și 203.000 W” pentru “o înălțime de 30 de centimetri, și se poate deplasa cu o viteză de până la 20 km/h. Anduranța maximă este de 6 minute”, este departe de orice utilizare practica.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii