Noutăți

Va reuși astăzi OCULTA să îl dea jos pe TRUMP? Soros și ceilalți păpușari ai lui Hillary dau acum o bătălie vitală…

Astăzi are loc votul electorilor americani, cel care îl va valida sau îl va îndepărta de la putere pe Donald Trump. Conform sistemului politic american, votanții își desemnează în fiecare stat american, în conformitate cu votul exprimat, un anumit număr de electori împuterniciți să voteze în acord cu votul dat de cetățeni. Din punct de vedere al numărului de electori, Trump o devansează net pe Hillary Clinton, raportul fiind de 290 la 232. Deși electorii ar trebui să voteze în conformitate cu votul popular, unii dintre aceștia pot să își schimbe opțiunea, trădându-l pe Trump.

Conform legilor  americane, în 20 de state electorii sunt obligați să voteze exact în direcția în care s-a dat votul cetățenilor. În restul statelor electorii își pot schimba opțiunea. Pe acest lucru a mizat George Soros și ceilalți reprezentanți ai Ocultei care conduce în realitate SUA, în tot intervalul de timp care s-a scurs de la alegeri. Astfel, în stilul său obișnuit (după cum reclamă o serie de lideri americani), Soros a organizat prin ONG-urile sale proteste stradale anti-Trump. În același timp, mass-media aservită clicii financiare a continuat să îl ponegrească în toate felurile, strategia de influențare a electorilor (acolo unde nu o fi  funcționat șantajul) și a populației culminând cu așa-zisele atacuri informatice rusești menite să îl ajute pe Trump să devină președinte.

Toate acestea ne arată cât de tare sunt deranjați păpușarii de alegerea lui Trump, pe de o parte, dar și faptul că sunt dispuși să facă orice pentru a avea controlul Americii. Dacă nu reușesc astăzi, mai rămâne să îl împuște pe Trump, așa cum au făcut și cu Kennedy în 1963, la puțină vreme după ce John F. Kennedy a ținut un discurs în care le dezvăluia americanilor că țara este ocupată și condusă de o rețea de societăți oculte. (Vezi mai jos înregistrarea acestui discurs)

Miza este așadar uriașă: Dacă Trump rămâne președinte, MARXISMUL CULTURAL promovat de Oculta Mondială va primi o lovitură teribilă. Dacă Trump este îndepărtat, Hillary va continua să le bage la toți pe gât, inclusiv nouă, o “societate deschisă” în care homosexualii și imigranții vor avea mai multe drepturi decât ceilalți. Și nu în ultimul rând, vom fi foarte aproape de un război cu Rusia.

Avem informații (pe surse) că în Rusia, mai toate fabricile au început să lucreze și pentru industria de război. Cu alte cuvinte, rușii se pregătesc pentru cel mai grav scenariu: un război cu occidentul.

Dar despre cum vor decurge lucrurile de azi încolo vom afla în această seară sau la noapte…

Adrian Albu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

4 Comments on Va reuși astăzi OCULTA să îl dea jos pe TRUMP? Soros și ceilalți păpușari ai lui Hillary dau acum o bătălie vitală…

  1. Doru-Calin Ciobanu // 19 decembrie 2016 at 18:12 // Răspunde

    Rusii fabrica tot timpul armament, nu numai acum. O sa cred in bunavointa rusilor cand ne vor restitui Tezaurul, vor retrage armata a 14-a din Transnistria, vor recunoaste nulitatea absoluta a pactului Ribentropp – Molotov si vor actiona pentru anularea consecintelor lui.

  2. Las-o moarta nea Albu! Auzi…”oculta”! Aiureala…

  3. cetățeanul tulburat // 20 decembrie 2016 at 9:39 // Răspunde

    Oculta și-a găsit nașul, gândacul soros va fi strivit, sunt mulți cei care îl vor strivit.. New world order a lui soros se apropie de final…Pe 20 ianuarie 2017 trecem într-o nouă eră.

  4. Întrebare de baraj: cine a contribuit la reabilitarea lanţului hotelier «Taj Mahal» din proprietatea lui Trump …?

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii