Noutăți

Vă recomandăm cartea DACIA ȘI PROIECTELE DE REFACERE A DACIEI (În Antichitate, Evul Mediu și Epoca Modernă)

  •  
  •  
  •  

Cartea DACIA ȘI PROIECTELE DE REFACERE A DACIEI este o contribuție remarcabilă la cunoașterea istoriei noastre adevărate, eliberată de vălul așa-zisei corectitudini politice, în virtutea căreia strămoșii noștri sunt marginalizați de prea mulți ani.

În contradicție cu eseurile pretins istorice ale unor autori de factură demitizatoare, a căror notorietate este umflată cu pompa, argumentele lucrării de față, toate fundamentate științific, pun în evidență un fir roșu al continuității conștiinței dacice, din Antichitate și până în prezent.

Mai mult decât atât, documentele istorice citate de autor demonstrează că nu doar autohtonii, urmași ai geto-dacilor, erau munciți de ideea unei refaceri a Daciei, ci și cancelariile străine și-au dorit acest lucru la un moment dat; desigur, din cu totul alte interese!

Cartea, publicată de Editura Burebista, poate fi comandată pe site-ul Dacia Art: https://dacia-art.ro/index.php/carti/carti-pentru-adulti.html sau în magazinul DACIA ART din București, pe Bv. Carol I, nr. 40-42 (peste drum de Biserica Armenească). Program magazin: Luni – Vineri între orele 11:00 – 19:00 (Sâmbăta și Duminica – Închis).


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii