Noutăți

Urmașii nazistului Göering s-au sterilizat pentru a nu duce mai departe gena bunicului lor. Video

Nepoata deputatului lui Hitler, Hermann Göering, a dezvăluit că ea și fratele său s-au sterilizat pentru a evita riscul de a da naștere unor “monștrii”. “Am făcut-o că să nu mai fie nici un Göering pe lume după noi. Când fratele meu s-a operat mi-a zis ‘Am rupt firul’.”, a declarat aceasta.

Bettina Göering a plecat din Germania la vârsta de 30 de ani și trăiește acum în Santa Fe, New Mexico. Este nepoata celui care a fondat poliția secretă Gestapo, cel care a organizat Holocaustul.

„Îmi este mai ușor să trăiesc cu trecutul familiei mele de la această distanță”, explică ea într-un documentar.

În vârstă de 60 de ani azi, practică medicina pe bază de plante și este una dintre mai multele rude ale naziștilor, urmași ce au scos la iveală modul în care legăturile lor de familie cu oamenii lui Hitler le-au afectat viața.

Declarațiile Bettinei Göering au fost făcute ca parte a unui documentar realizat despre copiii uitați ai celui de-al treilea Reich, ai cărui părinți, bunici și unchi au fost responsabili pentru unele dintre cele mai grave atrocități din istorie.

D-na Göring a spus ca tatăl ei, Heinz, a fost adoptat de unchiul său, după ce a murit propriul său tată. El a devenit pilot de vânătoare în Luftwaffe. Heinz a fost doborât deasupra Uniunii Sovietice și s-a întors din captivitate în 1952, când a aflat că cei doi frați se omorâseră din cauza rușinii, iar averea familiei fusese confiscată.

Bundesarchiv_Bild_183-2004-1202-504,_Berlin,_Adolf_Hitler_und_Hermann_GöringAdolf Hitler și Göring în Berlin, 16 Martie 1938

Hermann Goering a fost condamnat la moarte, împreună cu alte 11 persoane la procesele de la Nürnberg în 1946, dar s-a sinucis înghițind o pastilă de otravă în celula sa, în noaptea dinaintea execuției programată.

Bettina Göring a spus ca tatăl ei, care a murit în 1981, nu a vorbit niciodată despre Holocaust.

“O altă parte grea pentru noi este faptul că unii dintre ei (urmașii naziștilor) credeau că sunt urmașii eroilor. Dar de fapt nu erau. Noi suntem acum urmașii criminalilor și a criminalilor în masă.”

traducere și adaptare Mădălina Corina Diaconu

surse: dailymail.co.uk, hitlernews.cloudworth.com


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii