Noutăți

Unul dintre cele mai bune bancuri. “Bărbatul cu 3 iubite…” :))))))))

Un om foarte bogat urma să-și creeze o familie. Pentru că avea 3 favorite și nu știa pe care dintre ele să o aleagă, bogătașul s-a gândit să-i ofere fiecăreia câte 100.000 dolari cerându-le să îi cheltuie cum vor ele.

Prima femeie a mers la un centru comercial, procurându-și o varietate mare de articole și accesorii de lux pentru sine. Când a revenit la bărbat, aceasta i-a spus: „Dragule, știi cât de mult te iubesc. De aia vreau să admiri în fiecare zi frumusețea mea, fiind conștient că ceilalți te invidiază amarnic”.

A doua femeie a cheltuit toți banii pentru cadouri și îmbrăcăminte pentru iubitul ei și i-a spus: „Dragule, ești cea mai importantă persoană din viața mea. Vreau să știi că îți doresc multă fericire și sunt gata să fac orice pentru tine!”

A treia femeie a investit toți banii într-o afacere, și într-o lună a câștigat încă 100.000 dolari pe care i-a dat înapoi bărbatului: „Dragule, te iubesc enorm de mult. Am făcut toate astea ca să înțelegi că sunt deșteaptă și pot gestiona banii – nu doar să-i cheltui.”

Bărbatul le-a ascultat pe toate, a cugetat un pic și s-a decis să o ia de soție pe cea care avea… sânii cei mai mari!!! :))))))


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii