Noutăți

Unul dintre cei mai mari savanți ai lumii, despre Dumnezeu: “Consider că trăim într-o lume condusă de reguli create de o inteligență superioară”

Unul dintre cei mai respectați oameni de știință ai zilelor noastre, Michio Kaku, susține că a găsit dovezile existenței unei forțe ce stăpânește totul.

În condițiile în care majoritatea oamenilor de știință îl consideră un Einstein al zilelor noastre, concluziile la care a ajuns au o mare greutate…

Astfel, fizicianul Michio Kaku susține că a dezvoltat o teorie care dovedește existența lui Dumnezeu. Informația a creat diferite reacții în comunitatea științifică deoarece Kaku, așa cum spuneam, este considerat unul din cei mai importanți savanți a timpurilor noastre, unul dintre creatorii teoriei revoluționare a corzilor, teorie care încearcă să explice existența întregului univers, respectată în lumea întreagă.

După efectuarea mai multor cercetări, Kaku a ajuns la concluzia că trăim într-o «Matrice»:

“Consider că noi trăim într-o lume condusă de reguli create de o inteligență superioară și activă”.  “Credeți-mă, tot ce numim noi astăzi noroc, nu mai are nici un sens.”

“Pentru mine este deja clar, noi trăim într-un plan călăuzit de reguli care au fost create de o inteligență universală, și nu din întâmplare.”

traducere Victoria Botnari

Sursa:www.europe-israel.org via altarulcredintei.md


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

14 Comments on Unul dintre cei mai mari savanți ai lumii, despre Dumnezeu: “Consider că trăim într-o lume condusă de reguli create de o inteligență superioară”

 1. tot ce conteaza este ca aceste videoclip-uri sa acumuleze 1 miliard de vizualizari.

 2. O astfel de forta n-ar fi Dumnezeu, ci un fel de Satan. Toate practicile spirituale autentice te invata cum sa evadezi din aceasta inchisoare in care esti tocmai, supus unor reguli, precum un cobai. Un Dumnezeu real se afla dincolo de toate astea si nu s-ar ocupa cu controlul altor fiinte si nici cu facutul de reguli, caci pentru el nu exista vreo limita sau vreo restrictie.

 3. De ce faceti asumtia caci se referă la Dumnezeul Biblic , el spune o inteligenta superioară , Dumnezeul Biblic este atit de limitat si neputincios incit are nevoie de unul mai rau ca el ca sa își justifice neputința , si o inteligenta superioară , nu se trimite el pe el in chip de om , si pe deasupra si incult si analfabet ,Da categoric suntem Creația unei inteligente superioare , dar nici el nu a indentificat aceasta inteligenta atribuindui vreun nume . Eu ii zic o inteligenta superioară de origine extraterestriala . Mult mai superioară si complexa , decit Dumnezeul mistic ignorant si superstios prezentat astăzi de Religie ,

  • Credeam ca agnosticii si ateii sunt oameni cultivati, rationali, care au rumegat indelung pentru a ajunge la niste concluzii “mult mai superioare”(si complexe!) decat cele ale “oilor” de rand. Credeam ca, inainte de a-si pune intrebari existentiale, se straduie macar sa invete sa scrie in limba materna, sa invete sa foloseasca semnele de punctuatie, unelte esentiale in formarea lor ‘telectuala, de mare calibru… Evident, ei nu ar crede nicicum intr-un Dumnezeu ignorant si limitat. Unul extraterestrial, mai degraba, pe masura IQ-ului dumnealor!

  • Ai ucis gramatica

 4. Tot acest individ (Michio Kaku) vorbea despre unirea globala in fata amenintarii extraterestre. Halal inteligenta creatoare, e mai degraba cea facatoare e rau catre care se doreste a se ajunge – NWO!

 5. Si unde spune Kaku chestia asta? Pentru ca in interviu vorbeste despre cum Einstein facea o corelatie intre univers si asazisul Dumnezeu, care incapea de fapt intr-o formula. Nicio legatura intre Dumnezeul vazut de Einstein si Dumnezeul biblic, care este doar reprezentarea incapacitatii intelectuale a omului cvasiprimitiv. Din nou o incercare palida a religiosilor de a pune in gura savantilor micimile dogmatice ale propriului intelect.

  • Din nou o incercare reusita de a ne arata cat esti de ignorant si de prost… Critici ceva ce n-ai citit si batjocoresti ceva ce nu esti capabil sa intelegi cu mintea aia imbacsita.

 6. Eu caut un om mai puțin prost decât mine. Saitul acesta este administrat de oameni care se cred mai deștepți
  „Your comment is awaiting moderation.”
  Rămâneți sănătoși!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii