Noutăți

Un pui de urangutan a încercat să moară de mai multe ori, după ce mama lui a fost ucisă de braconieri

Un pui de urangutan din Malaezia, a cărei mamă a fost ucisă de braconieri, iar el vândut unui fermier pe post de animal de companie, a „încercat să moară de mai multe ori “, susțin medici veterinari de la Internațional Animal Rescue.

Potrivit acestora, citați de site-ul Metro.co.uk, animalul a încetat să mai mănânce sau să bea apă, întrând într-o depresie pe care veterinarii reușesc cu greu să o trateze.

Udin a încercat să se sinucidă de mai multe ori, dar nu îl vom abandona. Ne jucăm cu el zilnic şi facem terapie fizică. Astfel el a învăţat să aibă încredere în noi și să înțeleagă ce ne dorim de la el”, au declarat medicii.

urangutan1

Până să ajungă pe mâna salvatorilor, puiul a fost ținut de către stăpân într-o cușcă mică fără ca acesta să aibă libertatea de mișcare. Nu este primul caz de acest fel din Borneo; la clinica veterinară se află peste 80 de pui în acceași situație, fiind orfani, după ce braconieri le-au ucis mamele.

Pentru a-și mai alina suferința, Udin a primit din partea îngrijitorilor un ursuleț de pluș, ce pare a fi acum cel mai bun prieten al acestuia.

urangutan3

 

 

sursa: http://metro.co.uk/2015/08/02/orangutan-left-suicidal-after-his-mother-was-killed-5323638/


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii