Noutăți

Un fost Procuror General al României ar putea primi… 2 milioane de euro pensie! Cine e acesta și ce fapte “eroice” a făcut?

Ca să știți în ce țară trăiți: se numește România și este patria mafioților fără număr!

Iată ce ne comunică Curentul în legătură cu pensionarea procurorului Ilie Botoș la 51 de ani și cu pensia imensă pe care o va primi: “Dacă va trăi până la 80 de ani, Ilie Botoș va încasa 1.920.000 EURO (unmilionnouăsutedouăzecidemiideeuro) din pensiile primite de la statul român. Nu vă enervați, că doar n-a lucrat ca profesor sau medic, ci între 2003 și 2006 a fost Procuror General.

botosDesigur că dacă ar fi fost vreun erou al României sau dacă s-ar fi remarcat cu ceva pozitiv în activitatea sa, fostul procuror general al României ar fi meritat, poate, o sumă mai mare de bani. Dar Botoș s-a remarcat doar prin nemerniciile sale.

Sub Botoș, dosarele Mineriadei și Revoluției au fost lăsate în nelucrare pentru a interveni prescripția; Botoș a fost unul dintre cei care l-au făcut scăpat pe teroristul Omar Hayssam, motiv pentru care a și fost obligat să demisioneze la pachet cu șeful de la „doi și-un sfert” Virgil Ardelean (cunoscut și sub „diminutivul” Vulpea) și cu sclavii lui SOV: infractorul post-mortem  Radu Timofte, șeful SRI și Gheorghe Fulga, șeful SIE. De altfel, sub conducerea lui Botoș procurorii Cătălin Purcărin și Irinel Păun l-au scăpat pe SOV de toate dosarele penale FNI-FNA-BRS-BID în care l-a inculpat ulterior echipa condusă de Laura Codruța Kovesi formată din procurorii Marius Iacob și Horia Șelaru, iar acum SOV va petrece cel puțin 6 ani la închisoare.

Și ca imaginea acestui fost șmecher al statului român să fie completă, a și mințit cu nerușinare în CV că doar mulți știu, puțini pricep. Așa că penibilul ăsta și-a trecut în CV că  e cercetător științific la o „academie” din Germania care de fapt e un club de arte marțiale.

Acum nu-i așa că merită 5333 de EURO pe lună pensie, după cum dezvăluia astăzi jurnalistul Ionel Stoica de la Adevărul?”

Citește mai mult aici: Curentul.ro

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii