Noutăți

Tupeu incredibil: Comunitatea LGBT se folosește de evenimente istorice importante pentru a-și promova agenda. Galerie foto stupefiantă

Sub pretextul că TRADIȚIA LOR E IUBIREA, un slogan care se vrea și o ironie la familia tradițională, comunitatea LGBT nu știe ce să mai inventeze pentru a-și atinge țelurile: în prima fază parteneriatul civil, apoi legalizarea căsătoriei între persoane de același sex, iar în final, un lucru absolut nebunesc: înfierea copiilor de cupluri de același sex. Toate acestea vor fi dublate, așa după cum s-a dovedit în țările așa-zis progresiste, de discriminarea celor care nu cred în naturalețea biologică și spirituală a iubirii dintre două persoane de același sex. Că de aia e democrație, ca minoritățile să facă legea!!!

Ei bine, comunitatea LGBT din România a luat la țintă (probabil după rețete occidentale verificate) evenimentele istorice importante din existența României. Și nu oricare! Astfel, pentru început și-au plasat steagul curcubeu în mâna unuia dintre înfăptuitorii României Moderne, în secolul XIX, apoi l-au plantat în fotografia istorică de la Marea Unire, pentru ca nici evenimentele de la 1989 să nu scape de prezența unui cuplu care se privește languros, în timp ce stă pe baricade să păzească poporul român de teroriști.

 

romania moderna

marea unire

revolutia romana

Iată cum justifică această campanie cei de la grupul de facebook MOZAIQ, o platformă de promovare a intereselor homosexualilor: „Și la Revoluția din 1989 au participat persoane LGBT, care-au ieșit pe străzi pentru libertate și demnitate umană. #amfostacolo când România făcea primii pași spre democrație, am luptat cot la cot alături de ceilalți cetățeni ca noi, în numele unor idealuri”.  „#amfostacolo și la Marea Unire de la 1918, alături de alte minorități”.

Vouă cum vi se pare noua strategie GAY?

Adrian Albu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

6 Comments on Tupeu incredibil: Comunitatea LGBT se folosește de evenimente istorice importante pentru a-și promova agenda. Galerie foto stupefiantă

 1. Daca ne-am obisnuit sa dam legi cu acordul UE!? Toti au drepturi, numai un popor nu are dreptul sa-si apere tara si istoria….Trist!

 2. Oribil! De drepturile lor văd că se ocupă foarte mulţi, dar de dreptul nostru, al majorităţii, al celor peste 3 milioane de cetăţeni care am solicitat o schimbare, normală şi urgentă, în Constituţie, la organizarea Referendumului, de ce nu ţine nimeni cont?!? De ce se fac că uită?

 3. Ai dreptul sa iti aperi tara si istoria !!! Constitutia si constiinta ta iti da dreptul asta asa cum ei cred ca ei au dreptul si tu nu. Ei sunt cei care sunt mini dictatori nu cei care incerca sa pastreze normalul si bunul simt.Leul nu cere drepturi ci le impune !

 4. aceasta reprezinta o hula adusa simbolurilor nationale ale poporului si statului roman , inaintea sarbatoririi a 100 de ani de la Marea Unire . Bunicii mei au luptat la 1918 , pentru TARA , nicidecum pentru lgbt , iar eu ma simt umilit . Oare nu se sesizeaza organele statului la aceste fapte de denigrare ale IDENTITATII NATIONALE ??? cum ramane cu … acest stat minimal care nu ne apara . Democratia inseamna majoritatea , iar majoritatea nu sunt lgbt , nu suntem un neam de sodomisti sau de drogati . Cei ce-i sustin = sa plece .

 5. inca … a cata oara vedem ca minoritatile fac legea , iar cand o minoritate dispune de restul majoritatii , aceasta este DICTATURA .

 6. Conştiinţa naţională înseamnă mai întâi recunoştinţă şi respect înaintaşilor, apoi răspunderea şi grija urmaşilor.
  definiţie de I. Haţieganu
  Morala nu e decât igiena minţii şi a inimii.
  definiţie de Romain Rolland
  dar cum morala, constiinta, bunul simt , raspunderea si respectul sunt necunoscute comunitatii L(lipsa)G(gandire)B(bun simt)T(total) dupa principiul – acolo unde nu e nici nu poti cere, nu poti avea asteptari de la astia. „Prostul face tot ce poate ca să nu treacă neobservat.” — Tudor Mușatescu si cum „Prostia are talentul de a fi insistentă.” — Albert Camus nu cred ca ai ce sa le ceri.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii