Noutăți

TREBUIE să vedeți acest clip: Mesajul tinerilor români care au umilit clasa politică

Tinerii se trezesc și se organizează! Tinerii României vorbesc despre identitatea lor furată, despre viitorul lor furat, despre speranțe, planuri și vise spulberate de o clasă politică abrutizată, lipsită de conștiință.

Tinerii români au înregistrat un mesaj emoționant și plin de forță în care le spun politicienilor că generația lor este cea care îi va opri și îi va trage la răspundere.

Nu aveți cum să nu fiți impresionați de acest mesaj!

Inspirați-vă din energia, emoția și hotărârea lor. Ei sunt vii. Tu cum te simți?

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

13 Comments on TREBUIE să vedeți acest clip: Mesajul tinerilor români care au umilit clasa politică

 1. Si eu simt la fel, pentru ca sunt de varsta lor. Au demonstrat ca generatia noastra va putea repara ce s-a distrus!

 2. Poate dacă toate televiziunile ar transmite perpetuu acest mesaj, să se facă ceva. Este deosebit de emoționant mesajul lor dar oare … ei… cei cărora li se adresează îl aud? Trebuie să-l audă toată lumea. Să penetreze precum semnul-simbol al Jocurilor foamei:

  http://semneletimpului.ro/international/politica/filmul-prin-care-hollywoodul-inspira-protestele-de-strada.html

  • usureeeeeeeeeel cu demonstratiile, e mult pana departe! cand vorbim despre tine capabili sa faca ceva pentru viitorul acestei tari avem in vedere un procent relativ scazut, ceilalti fiind offline la toate capitolele care presupun cunostinte temeinice, asumare si spirit de jerfa, ca fara asta nu se poate, sau cel putin NU ACUM! in generatia mea asumarea era litera de lege, nivelul pregatirii tinerilor absolut superior, cat despre perseverenta in reusite, asta era deja o regula! asa ca, mai usurel cu vorba ca e mult pana departe, am mai spus!!!

 3. Din pacate acesti tineri nu pot face nimic impotriva miliardelor pe care leau furat cei care ne conduc viata. Puterea pe care leo ofera acesti bani de ordinul sutelor de milioane de dolari ii face de neatins. Singurul mod prin care ne putem elibera de ei este prin varsare de sange care in fond nu se merita varsat. Spun asta pentru ca dupa ce vor pica ei vor veni altii care vor face la fel. Daca va uitati la istoria noastra poporul roman poate fi caracterizat ca un popor foarte indurator si tradator de tara si de neam atunci cand ajunge la putere.

 4. Ce clişee banale spui domnule George!

  Vlad Ţepeş, Ştefan cel Mare, Mihai Viteazu, Tudor Vladimirescu, Horia, Cloşca şi Crişan, Avream Iancu, Alexandru Ioan Cuza, Soldaţii Români care au pus opinca pe steagul maghiar de pe Parlamentul din Budapesta pot fi caracterizaţi ,,ca un popor foarte îndurător şi trădător de ţară şi de neam, când ajunge la putere”?!

  Este tocmai invers: când la putere au fost români adevăraţi ei nu şi-au trădat Ţara. Partea tristă e că acum nu urmaşii marilor domnitori, de la Burebista la Al. Ioan Cuza, sunt la putere. Ne conduce UE şi pupcuriştii ei care formează o singură naţie: patrihoţi.

 5. cine v-a scris poezia?????????

 6. studenti la actorie?? 🙂

 7. Bravo, copii!

  N-au reuşit ciocoii să vă zombizeze!

  Acum scrânesc din dinţi şi şuieră ca şerpii când vă aud.

 8. Mesajul transmis este unul corect. Fata de Teatrul Drama Club, jos palaria!
  Am totusi o intrebare, sunt unii care sustin ca acesti tineri ce apar in clip sunt copii de masoni sau fac parte din “Marea loja unita a tinerilor din Romania”. Daca lucrurile sunt asa se complica treaba pt. ca tot raul ce vine din perioada interbelica macar, apartin iudeo-masonilor. Suna a inselare.

 9. Cu multă tristețe în suflet sunt obligat să constat că dincolo de zornăitorul joc al cuvintelor perorația voastră n-are conținut și chiar este lipsită de bun simț. Înainte de orice nu se poate spune: România … nu îndrăzni să-mi intorci spatele etc. Patria este sacră și în relația cu ea nu poți să fi decât reverențios. La sfârșit arătați cu degetul parcă făcând distincție acuzatoare între generații. Arătați de fapt spre generația părinților voștri făfă să înțelegeți că numai în colaborare cu ea veți regăsi drumul cel bun. Voi tinerii, cei mai mulți dintre voi, vă irosiți viața prin discoteci și apoi veniți să vă plângeți că vi s-a furat identitatea. Fals! Și iarăși Fals! Fiindcă azi numai cine nu vrea nu se documentează pentru a-și fundamenta identitatea, inclusiv, pentru a o retușa pe a părinților voștri sau pentru a o repara pe a celor rătăciți. Puneți mâna pe studiu pentru a vă putea solidariza întru adevărul științific, altfel totul devine mascaradă ieftină. Cuvântul vostru de ordine trebuie să fie: Haideți fraților să facem! și nu să părăsiți România numai fiindcă aveți dreptul să câștigați tot mai mult și mai mult. Cei care pleacă sunt cei care întorc spatele României, așa că nu România le întoarce spatele. Ca să vă organizați trebuie să aveți știința organizării, iar ca să elaborați un proiect de țară trebuie să aveți cunoștințe, curaj și devotement. Așa că mai întâi puneți mâna pe carte, că bibliotecile au rămas fără cititori tineri.

 10. BRAVO……CU ACESTI TINERI AM PUTEA AVEA CU TOTII UN VIITOR MAI BUN….SI SUCCES IN CONTINUARE!!!!!IN ROMANIA…..

 11. Din pacate ii doare undeva pe politicieni si papusari de mesajele voastre! Nu aveti cum sa faceti ceva din moment ce voi sunteti primii care o luati in jos si va degradati fizic, moral/spiritual mult mai puternic decat generatiile anterioare!

 12. Mesajul este bun ,bravo!

  Desigur fiecare comentariu are dreptate ,trebuie actiune concertata la nivelul fiecarei persoane din tara.Studiu ,rugaciune ,munca fizica ,sport ,evitarea tentatiilor neconforme cu morala crestina ,etc.

  Atunci cand nivelul societatii va depasi ideea de pacat ,saltul spre o societate la care visam se va face automat.

  Tinerii mai si gresesc ,nu e vina lor ,si batranii poate mai tare decat ei cand ii judeca.Nu trebuie avut orgoliul sa biruiesti individual si din prima incercare.

  Trebuie si rabdare si tenacitate…

  Dar mesajul este foarte percutant ,sper sa nu se lase implicati politic ,ar insemna un dezastru.

  Toate bune!

  Doamne ajuta!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii