Noutăți

Trădarea interesului național: În timp ce ungurii fac campanie internațională pentru a ne lua Transilvania, autoritățile românești tac!!!

Tocmai de aceea, în curând vom lansa un film documentar demolator pentru extremismul și revizionismul maghiar: Transilvania, Istorie Furată. Lansarea filmului se va realiza în prima parte a lunii octombrie 2016 (Vezi aici Promo film Transilvania, Istorie Furată). Până atunci, vă invit să citiți dezvăluirile făcute de ziarul Cotidianul în legătură cu revizionismul maghiar și Tratatul de la Trianon…

Daniel Roxin

Cotidianul:

„Groupe Realites Roumaines” din Paris semnalează relansarea campaniei neorevizioniste ungare pentru revizuirea Tratatului de la Trianon şi constată totala indiferenţă a agenţilor diplomatici ai României, precum şi a autorităţilor de la Bucureşti.

„Groupe Realites Roumaines” lansează o scrisoare-apel de informare asupra temeiurilor de nezdruncinat ale Tratatului de la Trianon versus conjunctura euro-mondială actuală care prezintă un serios potenţial de ameninţare la adresa principiilor acestui act de drept internaţional prin care s-a recunoscut Marea Unire din 1918, urmare a voinţei naţiunii din toate teritoriile româneşti şi a jertfelor de sânge pe toate câmpurile de bătaie ale Primului Război Mondial.

Cum se văd realităţile de azi de către „Groupe Realites Roumaines”? Realităţile de astăzi sunt în mod radical diferite:

1. Vechile principii ale dreptului internaţional sunt abandonate. Nimic nu e stabil.

2. Maghiarizarea Transilvaniei se face sub ochii noştri, fără stavilă, fără opoziţie, fără nici o rezistenţă culturală, spirituală, educativă, morală românească.

3. Imaginea României în străinătate e degradată până la oprobriu, în timp ce cea a Ungariei e foarte apreciată, datorită efortului de propagandă făcut de această ţară în mod neîntrerupt.

4. După 45 de ani de jug ideologic de tip sovietic şi 26 de ani de uşuratice iluzii euro-mondialiste, România e înconjurată de pericole funeste, despre care grupul se va referi.

Reproducem Scrisoarea Apel a „Groupe Realites Roumaines”, care ne-a fost remisă prin bunăvoinţa distinsei dr. Cornelie Dragodan…

Aurel Rogojan

Citește continuarea aici: Cotidianul.ro

trianon


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

5 Comments on Trădarea interesului național: În timp ce ungurii fac campanie internațională pentru a ne lua Transilvania, autoritățile românești tac!!!

  1. Felicitarile mele stimatii patriotii ai Marii Românii,Dumnezeu ne ajuta sa iesim cu capul drept in orice situatie.
    Românul n-a stat in genunchi decat in fata Bunului Dumnezeu,Amin!
    P.S:Vecine,nu il iubim la fel pe Dumnezeu,iar asta se v-a vedem curand!

  2. Asta a fost dintotdeauna dar Transilvania a fost si va ramane a noastra. Este doar politica.

  3. Este exact ca-n Evul Mediu: vasalul se fereste sa-si supere suzeranul.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii