Noutăți

TRĂDARE NAȚIONALĂ. Retrocedări de 60 de MILIARDE de euro în Transilvania

Dan Tanasa Blog: Ioan Sabău Pop, profesor la Universitatea Petru Maior din Târgu Mureș, a vorbit în exclusiviate în emisiunea „Sinteza zilei”, de la Antena 3, despre retrocedările ilegale din Transilvania, transmite Antena 3. Este vorba despre o sumă de 60 de miliarde de euro.

În contectul pe care îl prezentați, sunt de constatat cateva lucruri. Este vorba de peste 60 de miliarde de euro. Au fost făcute evaluările în anii 2014, de un grup de economiști. În județul Mureș și Harghita s-au revendicat peste 230 de mii de hectare de pădure”, a spus Ioan Sabău Pop.

Aceste bunuri au fost în niște evidențe și inventare și au fost scoase odată cu retrocedarea lor. Scoaterea din inventar se face pe baza unor evaluări. S-a discutat despre 3,2 tone aur. Asta era situația în anul 2012 pentru că între timp, au mai apărut documente și aflăm azi că statul român a dat în jur de 4,5 tone de aur, echivalent cu coroane aur și franci de aur prin Fondul Agrar. Nu este o problemă a justiției, ci o problemă a instituțiilor, de regelementare din 1991 până în zilele noastre”, a mai explicat profesorul.

Sursa: Dan Tanasa blog


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on TRĂDARE NAȚIONALĂ. Retrocedări de 60 de MILIARDE de euro în Transilvania

  1. Solutia pentru aceasta problema e in videoclipul asta.
    https://www.youtube.com/watch?v=DMV8aegmgGo&t=0s

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii