Noutăți

Toate drumurile duc… nu la Roma, ci spre Israel

Zicala spune: ” Toate drumurile duc la Roma”. În secolul în care trăim s-a schimbat și este clar că drumurile duc spre Israel. Conspirația iese încet, încet la suprafață și fără perdea, oamenii din umbră au început să se joace, pe față, cu ființele care populează această planetă. Un fel de joacă cu plastelina; modelăm cum dorim, în așa fel încât să ne placa nouă… “poporului ales”!!!!

În ultima perioadă, prezența Israelului în orice eveniment, conflict, întîlnire la nivel internațional și chiar național, este de netăgăduit. Legi date în favoarea lor, instituții și sisteme întregi, toate sub conducerea lor. Ne întrebăm, de fapt, ce nu este al lor?

Dacă totul ar fi liniștit și la locul lui, n-ar deranja pe nimeni! Doar că nu este așa și din păcate… “pisica blândă zgârie rău”, ca să folosesc o alta zicală.

O știre de ultimă oră ne anunță că și prima ediție a a Conferinţei Mondiale a Ştiinţei (World Science Conference Israel, WSCI 2015) are loc tot în Israel. Să fie mai aproape de inima societății mondiale.

Oare de ce?

620x260_02880111f8d2df3be5e114512ed3652b_c
Despre conferință, agenția Agerpres ne dă câteva detalii:

“Conferinta va reuni un mare număr de laureaţi ai Premiului Nobel şi delegaţii de tineri cercetători din 71 de ţări, printre care şi România, s-a inaugurat oficial duminică, în prezenţa premierului israelian, Benjamin Netanyahu, transmite EFE.

Organizat la Ierusalim, acest eveniment, care durează până în 21 august, îşi propune să faciliteze şi impulsioneze dezbaterile de înalt nivel în domeniul fizicii, chimiei şi matematicii, precum şi în legătură cu posibilităţile de aplicare a ştiinţei teoretice în viaţa de zi cu zi.

Totodată, revoluţia pe care o implică medicina personalizată şi incertitudinile de natură etică provocate de progresele în domeniul medicinei, mai ales cele genetice, se numără printre temele propuse spre discuţie.

wsci

Nu vor lipsi nici dialogurile despre alimentele modificate genetic, viitorul industriei farmaceutice, precum şi despre microscopia electronică şi ştiinţa spaţială.

Lista deţinătorilor Premiului Nobel invitaţi îi include pe Roger Kornberg (2006), Sidney Altman (1989), Arieh Warshel (2013), Dan Shechtman (2011), Ada Yonath (2009), Aaron Ciechanover (2004) şi Harold W. Kroto (1996), din domeniul chimiei.

Dintre laureaţii pestigiosului premiu pentru fizică sunt aşteptaţi Claude Cohen-Tannoudji (1997), Steven Chu (1997), Zhores I. Alferov (2000) şi David J. Gross (2004).

Vor mai fi prezenţi Robert J. Aumann (2005), premiat în domeniul ştiinţelor economice, şi Richard J. Roberts (1993) şi Harold E. Varmus (1989), recompensaţi cu câte un Nobel pentru medicină şi fiziologie.

Un alt invitat de marcă va fi Elon Lindenstrauss, câştigător al Medaliei Fields pentru matematică în 2010.”

Inedit eveniment. Să sperăm că (în contextul a tot ce se întâmplă în ultimul timp) va rămâne doar o simplă conferință organizată într-o simplă țară.

67f2f1_f5949ce5469d45b5a76b7ea838322b02.jpg_srz_950_633_85_22_0.50_1.20_0.00_jpg_srz
Mădălina Corina Diaconu

sursa: agerpres

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

11 Comments on Toate drumurile duc… nu la Roma, ci spre Israel

 1. Aveti cunostinte f.limitate,care ar trebui sa va retina de la scris!

  • Știți pentru ce Israel are succes? Pentru ca Dumnezeu nu l-a părăsit. Se pare ca ne-a părăsit pe noi Creștinii. I s-a promis încă din Vechiul Testament ca va fi: “cap nu coada” printre națiunI,iar apostolul Pavel comfirma aceasta în epistola către Romani,capitolele 9,10 și 11

 2. Mona, tu ar trebui sa te abtii de la astfel de afirmatii! Stiu ca sionismul “sufletului” tau este iritat de LUMINA ce o dezvaluie autoarea articolului de mai sus, dar TREBUIE sa suportati toti cei fara LUMINA…

 3. Pai chestiunea e foarte simpla. Se stie ca din antichitate Israelul a fost in contact cu o civilizatie extraterestra foarte evoluata. Chiar cea mai evoluata dintre cele care opereaza si are interese pe Terra.daca luam in calcul setea de tehnologie a americanilor si a elitei care conduce, putem realiza de ce toata lumea ii pupa in dos pe Israelieni. Iar apropo de daci, adica de noi, acestia trebuiesc sa dispara, in viziunea lor, deoarece spiritualitatea poporului nostru ,jeneaza si deranjeaza puternic aceasta civilizatie evoluata care sustine , nu se stie de ce, Israelul. Is RA EL? Este Ra Dumnezel (El) ? Cam asa suna numele poporului lor.

 4. daca nu se potolesc singuri iara o sa-i potoleasca altii…s-a intamplat de atatea ori in istorie dar cum ei rescriu istoria cum doresc binenteles ca nici ei nu mai stiu ce a fost adevarat si ce nu, chiar nu ne putem pune intrebarea : de ce exista antisemitism ? doar nu ca or fi ei mai urati sau mai prosti…

 5. NU AM NIMIC CU EI DAR,STAU SI MA INTREB UN LUCRU.DUMNEZEU CRED CA ESTE DOAR AL LOR,NU VEDETI CUM II AJUTA IN TOATE,NU VEDETI CRIMELE PE CARE LE FAC.CU AJUTORUL LUI.PENTRU MINE CA A FOST SAU NU,ESTE ZAMOLXES.IUBIREA DUMNEZEULUI ISRAELIAN PENTRU ROMANIA ESTE SA SUFERE CIT MAI MULT,POPORUL NU SI CONDUCATORII.

  • Nu eşti în egală măsură să faci asemenea afirmaţii, Sandu. Îţi sugerez pentru început să citeşti Biblia; vei primi răspuns la întrebările pe care le cauţi. Iar Dumnezeul Israelian este însuşi diavolul. Asta se deduce din cartea lor sfântă.

 6. Ar fi bine pentru mata
  (dacă te crezi crestin) sa pui mana pe Biblie sa o citești și sa nu mai scrii inepții. Dumnezeul Evreilor este și Dumnezeul Creștinilor. Ei au început sa scrie Biblia. Poate mata te raportezi la valorile “dumnezeul” lumii acestia aceștia nu ei.

 7. Evreii au manipulat istoria chiar prin intermediul Bibliei. Nu au nici un merit, nu sunt prima generaţie de după Potop şi nici predestinaţi să guverneze lumea. Asta e doar o nălucire a lor.
  Istoria evreilor începe cu patru personaje hălăduind pe câmpuri cu traista-n băţ: bătrânul Terah, fiul său Avraam, soţia lui Sara şi copilul acestora din urmă, Lot. Se spune că ei veneau din oraşul cosmopolit Ur din Babilonia. Dar cine poate demonstra că în Ur trăiau descendenţii lui Sem (fiul lui Noe). Toponimele locului nu indică nimic în acest sens. Mai degrabă Sem a trăit în teritoriile ce cuprindeau şi ţara noastră. De aceea numim SEMN (SEM-NI = aici Sem) un marcator cu care se delimitează şi azi terenurile, şi tot de aceea, numele lui SEM a fost imortalizat într-un munte: Semenic (SEM-E-NI-KA = sufletul lui Sem este aici). El mai este păstrat şi în toponimul Şimleul Silvaniei, care, la origini, putea fi pronunţat SEM-LEUL-SILVANIEI, denumirea de Leu fiind atribuită în vechime conducătorilor, cu sensul de viteji. Deci nu întâmplător moneda naţională se numeşte Leu (şi nu Ron, cum vor unii). Se înţelege că în timp Silvania a devenit Tran-Silvania.
  Dacă timpul va scoate la lumină adevărul, ambiţiile evreilor de „popor ales” se vor estompa. Iisus chiar le-a strigat în faţă: „De aceea vă spun că Împărăţia lui Dumnezeu se va lua de la VOI şi se va da neamului care va face roadele ei” [Matei, 21/43]. El li se adresa cu apelativul „voi”, ca unul care nu era din neamul lor. Pentru această îndrăzneală evreii l-au răstignit şi de 2000 de ani îşi aşteaptă un Mesia al lor. Şi va veni curând, dar unul cu coarne, căruia i se închină din vechime, ei şi acoliţii lor de „proiect” (UE). Iată aici dovada:
  https://www.youtube.com/watch?v=YC7wxCdANfI

  Să auzim de bine (pentru români!)

 8. Erată.
  Lot nu era fiul lui Avraam, ci nepotul său şi al lui Terah, fiu al fratelui lui Avraam (pe nume Haran).

 9. Diac Stefan // 17 iunie 2017 at 18:38 // Răspunde

  Eu unul nu inteleg de ce va plangenti! Uitati ce a ajuns Roma care candva era centrul cultural, spiritual, stiintific si politic al Europei, a Africii si de ce nu si a unei parti a Asiei. Ce a ajuns Roma? O ruina a cea ce a fost! Asa o sa ajunga si Israelul pentru ca este o lege nescrisa a universului care spune ca odata ce esti centrul puterii in cele din urma o sa o pierzi si avand in vedere faptul ca lumea islamica si tarile musulmane nu recunosc acea tara sar pute sa dureze mai putin decat imperiul roman pana o sa se prabuseasca! La fel si in cazul SUA!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii