Noutăți

Teoria genului l-a ucis și pe „Omul de turtă dulce”. În Scoția se numește acum “Persoană de turtă dulce”, chipurile, ca să nu discrimineze!!!

Personalul firmelor de catering care aprovizionează cantina parlamentului scoțian a primit interdicția de a mai spune „omul de turtă dulce”, in contextul unei cruciade anti gen care se duce în Scoția. Și în cadrul căreia se conisderă că orice referire la sexul masculin sau feminin ar putea deranja adepții corectitudinii politice, relatează thescotsun.co.uk., citat de ActiveNews.

Șefii  cantinelor Holyrood, care au luat decizia de  impune norme și când vine vorba de banala turtă dulce, sunt acuzați insa de “trivializarea” identității de gen. Și asta după ce parlamentarii scoțieni au descoperit că la magazinul din incinta legislativului tradiționalul biscuit de Crăciun, care costă  1,45 lire sterline, nu se mai numește „omul de turtă dulce”. Pe eticheta sa a fost scris de mână „persoană de turtă dulce”.

Cruciada deschisă de Scoția pentru promovarea teoriei genului nu a cruțat  nici copiii. Pentru că, așa cum recomandă cele mai recente norme ale sistemului de educație, copii de cinci ani pot fi învățați la școală că ei sunt cei care trebuie să-și „decidă” sexul, iar profesorii le vor spune că este de datoria lor să decidă dacă sunt băieți sau fete.

Reamintim că luna trecută Scoția a devenit prima țară din lume care introduce în predarea în școli a drepturilor lesbienelor, homosexualilor, bisexualilor, transsexualilor și intersexelor.

Fiecare școală de stat va trebui să „introducă” egalitatea și incluziunea lesbienelor, homosexualilor, bisexualilor, transsexualilor și intersexelor în „toate nivelele programei școale, de la primii ani până  la invătâmântul superior”, după ce guvernul scoțian a acceptat pe deplin recomandările unui grup condus de activiștii LGBT. (Sursa: ActiveNews.ro)


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii