Noutăți

Teoria conspirației: Neomarxistul Emmanuel Macron a câștigat alegerile din Franța cu 66,06% Să fie un mesaj ocult? 666!

Favorit al celui mai dezastruos președinte francez (Francois Hollande), “copil de suflet” al clanului financiar Rothchild, acuzat de relații homosexuale, căsătorit cu o femeie care i-ar fi putut fi mamă, tolerant cu imigrația musulmană… Emmanuel Macron se arată a fi OMUL PERFECT AL SISTEMULUI. Victoria lui este o victorie a establishment-lui, a ocultei financiare, cea care a fost învinsă în SUA de Donald Trump, în alegerile prezidențiale.

Și chiar dacă mișcările patriotice și naționaliste din Franța au devenit tot mai puternice, este clar că această țară va sta captivă încă 5 ani în cușca neomarxismului cultural promovat și până acum, politică prin care majoritatea francezilor nativi vor fi discriminați în favoarea minorităților etnice și sexuale.

Or în condițiile în care, odată cu venirea lui Trump la putere, a început o luptă pe viață și pe moarte între neomarxismul cultural și ceilalți, este clar că bătălia se va purta în toate țările occidentale și nu numai.

Privind din această perspectivă și cunoscând faptul că oculta satanică a acestei planete își marchează victoriile sau acțiunile cu diverse simboluri, ne întrebăm dacă câștigarea alegerilor prezindențiale din Franța de către Macron cu un procent de 66,06% (care cuprinde 3 de șase) este doar o bizară coincidență sau este un procent confecționat pentru a transmite un mesaj codificat? Un mesaj care să le spună cunoscătorilor că “suntem aici”, “am câștigat”… Tu ce crezi?

Notă: Numărul 666 este asociat, în Apocalipsa lui Ioan din Biblie, cu numele Fiarei trimisă de Diavol să aducă sfârșitul lumii. În același timp, acest număr este considerat sacru în Kabala evreiască…

Adrian Albu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Teoria conspirației: Neomarxistul Emmanuel Macron a câștigat alegerile din Franța cu 66,06% Să fie un mesaj ocult? 666!

  1. Este clar un mesaj al cabalei, al fam.Rothschild al cărui slugoi este. Alegerile din Franța au fost furate de către oculta mondială și a dat semnul prin cifra alegerilor…

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii