Noutăți

Te doare capul: Infectarea cu HIV/SIDA a partenerului, făcută CU BUNĂ ȘTIINȚĂ, a devenit LEGALĂ în California. Încă un pas absurd spre normalizarea comportamentului homosexual

CulturaVieții.ro: Jerry Brown, guvernatorul statului american California, a promulgat recent un amendament la codul penal prin care se dezincriminează expunerea cu bună știință a partenerului sexual la infectarea cu virusul HIV (SIDA).

De acum înainte, californienii care știu că sunt infectați cu HIV sau că suferă de SIDA vor primi o simplă amendă administrativă, dacă întrețin relații sexuale și nu comunică partenerului riscul de infecție. Anterior, infracțiunea era pasibilă de închisoare între 3 și 8 ani, executați într-o închisoare federală. Noile prevederi se aplică și celor care donează sânge și nu comunică instituției medicale starea lor reală.

Principalul autor al amendamentului a fost senatorul Scott Wiener (Partidul Democrat), care a aplaudat decizia promulgării: „California a făcut astăzi un mare pas înainte înspre tratarea HIV ca o problemă de sănătate publică, în loc să considere persoanele care trăiesc cu HIV ca infractori”.

Motivația lui Wiener și a celorlalți avocați ai amendării legii a fost aceea că pedepsele severe îi făceau pe bolnavi să fie reținuți în a-și verifica starea de sănătate, tocmai pentru a se proteja de pedeapsă.

Totodată, senatorul promite eradicarea noilor infecții: „O să punem capăt noilor infectări cu HIV și nu prin amenințarea oamenilor cu închisoarea, ci mai degrabă prin aducerea oamenilor la testare și furnizarea de acces la îngrijire”, a declarat Wiener pentru LA Times.

Retorica senatorului Wiener este cea a organizațiilor de lobby homosexual – care, împreună cu asociația ACLU (American Civil Liberties Union) prin departamentul său „Proiectul pentru Justiție Reproductivă” au sprijinit fără rezerve amendarea legii – și suferă de o serioasă inconsistență logică: legea abrogată nu îi trata „ca pe infractori” pe bolnavii de SIDA, ci sancționa, pe bună dreptate, fapta celor care infectau sau cel puțin expuneau, cu bună știință, alte persoane la un virus care declanșează o boală mortală!

Amendamentul lui Wiener este de fapt încă un pas spre normalizarea, prin forța de coerciție a ideologiei transformată în lege, a comportamentului homosexual.


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Te doare capul: Infectarea cu HIV/SIDA a partenerului, făcută CU BUNĂ ȘTIINȚĂ, a devenit LEGALĂ în California. Încă un pas absurd spre normalizarea comportamentului homosexual

  1. Reducerea populatiei pe orice cale.

    OOPS! o sa sara de k.. in sus ambasadorul klema.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii