Noutăți

Substanțe nutritive care amplifică capacitățile creierului. Ce nu vrea industria farmaceutică să se știe?

<<În 1992, Administrația Americană pentru Alimente și Medicamente (FDA) declara că „orice produs, indiferent de compoziție, care este asociat în mod explicit cu pretenția de medicament pentru stimularea inteligenței este… ilegal și pasibil de a fi confiscat de către FDA în vederea protejării sănătății publice.”

Oricât de bizar ar suna, orice substanță, indiferent cât de sigură ar fi, este ilegală dacă este asociată cu pretenția de medicament pentru stimularea inteligenței sau dacă producătorii săi fac măcar o aluzie la faptul că aceasta ar putea să dezvolte inteligența. Cu alte cuvinte, dacă s-ar dovedi că apa îmbuteliată îmbunătățește inteligența, apa îmbuteliată ar fi, prin definiție, automat „ilegală și pasibilă de a fi confiscată de FDA.

Această organizație nu s-a dovedit niciodată interesată să își dea acordul pentru medicamente care se rezumă la îmbunătățirea memoriei sau la stimularea inteligenței umane…>>

Și pentru că FDA face legea în SUA, iar prin Industria Farmaceutică din Statele Unite, și într-o bună parte din restul lumii, nu ați auzit prea multe despre substanțele legale pentru optimizarea creierului. De ce? Pentru că sistemul nu are nevoie de oameni inteligenți…

Așadar, dacă dorești să ai un creier mai elastic, mai performant, recomandarea noastră este să mergi la magazinele naturiste unde vei găsi mai multe susbstanțe naturale, fără efecte secundare, care, luate în doze adecvate, îți vor amplifica capacitățile creierului, îți vor înbunătăți memoria, te vor ajuta să obții performanțe de vârf.

Iată recomandările noastre: germanium, glutation, ginseng, DMG, ginkgo biloba, piroglutamat de arginină, fosfatidilcolină, DMAE și coenzina Q10.

Extrase din cartea SUPERINTELIGENȚA, autor Michael Hutchison, editura Vidia.

superinteligenta-1


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

3 Comments on Substanțe nutritive care amplifică capacitățile creierului. Ce nu vrea industria farmaceutică să se știe?

  1. desigur cei mai buni cetateni sunt – pentru sistem = prostii , mai ales cei ce voteaza corect ! cat despre suplimente care uneori – in functie de caz – fac minuni – nu se prea spun multe . in afara de tratamentele alopate oficiale de tratare a cancerului – pe care trebuie sa le avem in principal in vedere , mai sunt si tratamente vechi : ex. pelin dulce – pelinita – artemisia annua !

  2. cetățeanul tulburat // 31 decembrie 2016 at 2:17 // Răspunde

    Din 92 și până în prezent s-au mai schimbat din reguli…acum tocmai ce s-a lansat pe piață pilula minune, se laudă ăștia care au inventat-o că boost the brain până la 20% din capacitatea creierului.
    Cogniflex se numește și costă 300 usd flaconul…și ar cam fi nevoie de 4 flacoane să te transformi în superman!

  3. Cojocaru Marian // 28 februarie 2017 at 9:01 // Răspunde

    Am cumparat cartea si trebuie sa recunosc ca am citit doar un sfert din ea.In aceasta carte sunt prezentate mai multe tipuri de aparate pentru stimulare intelectuala.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*