Noutăți

Stupefiant: Apa din Bucuresti este de 50 de ori mai scumpă decât cea din Arabia Saudită!!!

O glumă celebră spunea că, odată importat în Sahara, comunismul ar fi sfîrșit prin a provoca o criză de nisip. Comunismul a sucombat de mult, iar România nu e Sahara, cu toate acestea, apa de băut e mai scumpă în București de zeci de ori decît în Arabia saudită, țară deșertică.

Dezvăluirea incredibilă aparține deputatului PSD Dan Tudorache, într-o declarație parlamentară de anul trecut, pe vremea când nu era încă primar al Sectorului 1: ”Preţul apei în Bucureşti era în anul 2000, în contractul iniţial cu Apa Nova, de aproximativ 0,2 lei m3 şi trebuia ca până în 2015, deci până în anul acesta, să scadă la aproape jumătate. Ce s-a întâmplat în realitate? Preţul apei a crescut de mai multe ori. Apa potabilă este de 5,75 lei m3; tariful pentru canalizare este de 1,28 lei/m3. Vi se pare mult? Apa potabilă a ajuns foarte scumpă în Bucureşti, mult mai scumpă decât în Arabia Saudită, unde este 0,03 dolari/m3; în Cuba – 0,04 dolari/m3 sau în Italia, 0,5 euro/m3”.

Sursa:Inpolitics.ro via  Certitudinea.ro

Nota mea: Oameni buni, cum e posibil sa avem apa mai scumpa de 50 de ori decat in Arabia Saudita? Daca acolo, unde apa este mai greu de gasit decat la noi, are un pret – vezi Arabia Saudita, India sau Cuba – va puteti imagina in ce fel ne jefuieste clasa politica pe noi, daca acelasi produs este mai scump aici de 50 de ori, desi noi avem apa din belsug! Practic, intre anul 2.000 si 2016 pretul a crescut de 27 de ori! In buzunarele cui se duc acesti bani? In ai statului?


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

5 Comments on Stupefiant: Apa din Bucuresti este de 50 de ori mai scumpă decât cea din Arabia Saudită!!!

 1. Apa potabilă în Constanţa este : 4,09 iar canalizarea :3,63 (cantităţile fiind egale apă/canal )…RAJA să trăiască !!!!

 2. inainte de 89 eram obligati sa ascultam despre racilele capitalismului . acom le traim “in direct”. care stat social ?. in lumea in care 1% din populatia lumii detine jumatate din averea lumii … ceilalti 99% detin cealalta jumatate . si se zice ca sa votam “de dreapta” . asadar cu tontii la vot.

 3. muntii nostrii aur poarta , noi cersim din poarta n poarta . adevarul este ca tot ne lasam furati .

 4. Sobolan Guzganian // 17 octombrie 2016 at 20:37 // Răspunde

  Te invit sa bei apa de la robinet in Arabia Saudita. O sa vezi ca la un robinet curge apa calda, iar la al doilea apa foarte fierbinte. Apa curge la robinet de 3 ori pe saptamana si se duce in rezervoare mari de pe case. Plus ca nu-ti garanteaza nimeni ca e potabila.
  Daca te referi la apa plata, 6 sticle la 1 litru sunt cam 9 ryali, adica tot cam atatia lei. Dar ei cu apa stau ca romanii cu benzina, poate mai rau. In schimb benzina e 0.10$. Fara taxe ca ei nu stiu ce sunt acelea.
  In schimb, poate domnul deputat ne spune pretul la whisky in aceeasi tara.

 5. O voce insetata de dreptate: // 18 octombrie 2016 at 11:28 // Răspunde

  Utilitatile nu trebuiau privatizate! Apa Nova este interesata numai de profit nu de calitatea serviciilor!

  Sunt legi europene privind scumpirea gazului, iar strainii (printre care OMV) care ni-l exploteaza pe nimic adica nu dau nimic statului pentru gazul extras!!!!!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii