Noutăți

Strădania extraordinară a unui bărbat pentru a salva un cățel… ce nu se lăsa salvat. Alții s-ar fi lăsat păgubași! Video

Cu cât efortul necesar pentru a salva viața unei ființe aflată într-un moment de cumpănă e mai mare, cu atât mai demn de laudă și de stima celor din jur este salvatorul său. Bine ar fi ca și victima să participe, după puteri, la propria salvare. Sau măcar să n-o încurce. De multe ori nu se întâmplă așa, deoarece victima nu pricepe intențiile celui ce intervine, caz în care salvatorul trebuie să dea tot ce are mai bun și, uneori, să fie gata să-și asume riscul suprem.

Bărbatul din filmulețul de mai jos pare hotărât să își ducă la până la capăt rolul de salvator, indiferent de dificultăți. Victima este un biet cățel de pripas, pe care viața l-a făcut atât de neîncrezător în oameni încât reacționează într-un mod extrem de agresiv atunci când un om între oameni încearcă salvarea sa.

Câinele, aflat în pragul hipotermiei, încearcă din răsputeri să se cațere pe gheață, pentru a ieși din apa rece ca gheața în care a căzut. Un bărbat curajos și inimos își riscă viața și sănătatea pentru a-l salva. Dar, după cum veti vedea în filmulețul emoționant de mai jos, succesul acțiunii de salvare este periclitat chiar de către făptura aflată în primejdie.

Spectatorii au privit scena cu sufletul la gură, pentru că oricând salvatorul putea deveni o altă victimă. Un spectator a filmat totul. Iată o scenă plină de învățăminte și o lecție de voință, compasiune și bărbăție.

Adevărații eroi nu-s în filme. Sunt printre noi!

Autor: Tomi Tohăneanu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Strădania extraordinară a unui bărbat pentru a salva un cățel… ce nu se lăsa salvat. Alții s-ar fi lăsat păgubași! Video

  1. Minunat! … printre noi mai sunt si Ingeri! :))

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii