Noutăți

Soldații lui Allah, organizația paramilitară înființată de islamiști în Norvegia

Islamiștii au format o grupare paramilitară în Norvegia intitulată “Jundullaah” – soldații lui Allah. Gruparea cu sediul la Oslo va avea pe uniformă emblema ISIS-ului și a fost creată de musulmani pentru a contracara gruparea de extremă dreaptă Soldații lui Odin, care s-a răspândit recent în țările scandinave, Finlanda și Norvegia.

Jundullaah va avea ca obiectiv patrularea pe străzi pentru stoparea oricăror acte de violență împotriva comunitățile de refugiați venite în Norvegia, susțin inițiatorii ei.

Poliția norvegiană nu a dorit să facă încă niciun comentariu cu privire la această nouă grupare extremistă.

Soldații lui Odin s-au format în toamna anului trecut și au început deja să patruleze pe străzile din mai multe orașe finlandeze pentru a-i proteja pe cetățeni de „amenințările solicitanților de azil”, iar acuma se pregătesc să facă același lucru și în țara vecină, Norvegia.

soldati

Potrivit președintelui partidului laburist din Norvegia, Hadia Tadjic, nici una dintre aceste organizații nu au ce căuta pe străzile țării: „Vigilentismul nu face parte din Norvegia, indiferent dacă o fac în numele lui Odin sau Allah. Presupun că poliția, care este singura autoritatea ce are voie să patruleze pe străzi pentru a menține ordinea, urmărește aceste grupări și ceea ce fac ele”, a declarat aceasta, citată de cotidianul The Local.

sursa: dailymail.co.uk

sursa:thelocal.no

traducere și adaptare: Radu Ungureanu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on Soldații lui Allah, organizația paramilitară înființată de islamiști în Norvegia

  1. Norvegia merită un jihad!

  2. Ilie Gheorghita // 29 februarie 2016 at 13:50 // Răspunde

    CRED CA TARILE CARE PERMIT PE TERITORIUL LOR SA SE INFINTEZE TOT FELUL DE ORGANIZATII TERORISTE ,ORI SINT LIPSITE DE POLITICI DE APARARE SI DE MIJLOACE CLARE DE CUNOASTERE A POTENTIALULUI DE RISC ,ORI POLITICUL ESTE FORMAT DIN OAMENI FARA SCRUPULE,CARE AU INTERESE OBSCURE IN PRIVINTA ACESTOR ASASINI !?

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii