Noutăți

Snowmageddon – una dintre cele mai puternice furtuni de zăpadă din istorie, lovește în acest weekend America

Snowmageddon, așa cum au denumit-o americanii, pare a fi cea mai puternică furtună de zăpada care a lovit America de Nord de la introducerea măsurărilor meteorologice încoace. Sunt așteptare recorduri de zăpadă în zona Washington DC precum și în statele Maryland, Virginia, Pennsylvania, Carolina de Nord, și Tennessee. Potrivit estimărilor meteorologilor, vântul va sufla cu viteze de 80-100 km/h iar zăpada va avea cel puțin 80 de cm.

furtuna de zapada sua

Cei care locuiesc în ochiul furtunii au fost avertizați să își facă provizii de apă și alimente neperisabile, iar dacă situația o va impune, primarul New York-ului a declarat că va chema garda națională în ajutor. Circa 4.500 de zboruri au fost anulate iar activitatea metroului a fost suspendată. Se recomandă închiderea școlilor iar cetățenilor să nu iasă din casă decât dacă este absolut necesar.

furtuna z 1

Viscolul care va depăși ca intensitate furtuna “Knickerbocker Storm” din 1922, va ține până duminică. Și din păcate a făcut deja mai multe victime în statele Virginia si Carolina de Nord.

sursa: iflscience.com

traducere și adaptare: Radu Ungureanu

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on Snowmageddon – una dintre cele mai puternice furtuni de zăpadă din istorie, lovește în acest weekend America

  1. intradevar ninge de azi noapte si o sa ninga pana duminica la 5 AM. PT americani e mult, pt europeni ,mai ales pt cei din est nu e ceva iesit din comun sa ninga 50-70 cm. problema e aici ca nu se curata drumurile asa cum se face in vestul europei…

  2. NAMASTE ! SĂ FIM CU RUGĂCIUNEA ŞI GÎNDURILE NOASTRE DE LUMINĂ ŞI IZBÎNDĂ ALĂTURI DE CEI PRINŞI Î ACEASTĂ DEZLĂNŢUIRE.Poate GÎNDURILE ŞI VIZUALIZĂRILE NOASTRE DE IZBÎNDĂ PENTRU CEI GREU ÎNCERCAŢI POT ADUCE O BUNĂ TRECERE PESTE ACESTE MOMENTE. Deşi illuminatti ar fi voit să se petreacă ceva rău sau americanii de rînd să se sperie,IATĂ CĂ EI AU FOST FOARTE BUCUROŞI DE ZĂPADA DIN PLIN CĂZUTĂ ŞI AU IEŞIT LA JOACĂ ,LA SĂNIUŞ,LA DATUL CU SANIA PE STRĂZILE DIN WAlt street…. deci nu li s-au împlinit dorinţele negre.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii