Noutăți

Site-ul Hotnews.ro continuă războiul cu valorile naționale. Ia uitați ce spune despre Mircea cel Bătrân, Mihai Viteazul sau Ștefan cel Mare…

Opozant al Referendumului pentru Familie, dar simpatizant al comunității LGBT, site-ul Hotnews.ro s-a dat peste cap pentru a ne arăta că multe dintre valorile noastre naționale erau oameni cu caractere îndoielnice, totul circul fiind făcut într-un efort de a demonstra că acțiunea Coaliției pentru Familie care vizează schimbarea Constituției în sensul definirii familiei ca fiind uniunea dintre un bărbat și o femeie nu are, cu adevărat, rădăcini consistente în trecutul nostru ca popor. Ca dovadă titlul articolului publicat de acesta: Familia tradițională de la Cap se-mpute. Istoria politică a căsniciei desfrâului. Bună de pus pe-un tricou”

ActiveNews.ro: Publicația Hotnews.ro continuă războiul cu valorile naționale și publică un articol în care eroi naționali precum Mircea cel Bătrân, Mihai Viteazul sau Ștefan cel Mare (canonizat de Biserica Ortodoxă) sunt prezentați în mod caricatural, prin scoaterea din context a unor citate sau pur și simplu prin speculații.

În articolul „Familia traditionala de la Cap se-mpute. Istoria politica a casniciei desfraului. Buna de pus pe-un tricou”, despre Mircea cel Bătrân se scrie:

„Mircea cel Batran. Dezmat in Evul Mediu. A fost sotul doamnelor Mara si Anca, a batut moneda, a intarit economia, a luptat ca un animal la Rovine, in uralele nostalgicilor nationalisti. Cum arata familia extinsa a domnitorului?”.

Despre Ștefan cel Mare, cei doi autori notează că: El era iubitor de Hristos, dar se iubea cu moldovencele, de-i sarea sceptrul din pantalonul domnesc.” Continuă cei doi autori:

„Cu Maria de Mangop & Voichita ar fi facut “menaj in trei”, de a murit Mangop de necaz, ca o sotie devotata, pe care cel Mare o tinea din interes economic”.

Cei doi „jurnaliști” nu-l iartă nici pe Mihai Viteazul, acuzat că ar fi avut o relație, despre care chiar cei doi admit că „nu se știe când a început”.

Alexandru Ioan Cuza, domnul Unirii Principatelor, este acuzat, tot pe bază de bârfă, că ar fi avut copii din flori pe care i-ar fi avut cu Maria Obredovici și pe care i-ar fi adoptat doamna Elena Cuza.

În continuare, cei doi scribi îi amestecă și pe Gheorghiu Dej, Radu cel Frumos sau Regele Carol al II-lea, deși articolul pleacă de la premisa familiei „barbatilor romani ridicati la rang de „mit”: voievozi, regi, presedinti”. Căror mituri aparțin personajele de mai sus este greu de precizat, dar amestecarea voită a faptelor cu speculațiile și minciuna este una dintre tacticile clasice ale manipulatorilor.

Articolul este scris de Monica Stoica, cu „caricaturile” de Marius Veerag. Puteți să le transmiteți opiniile voastre despre articolul publicat pe Hotnews, prin intermediul rețelelor de socializare.

Sursa: ActiveNews.ro

P.S. Așteptăm din partea celor doi și un articol despre relațiile de cuplu ale comunității LGBT, ca model pentru toată populația României. Probabil că, dacă îl vor realiza, va fi plin de poezie… 😉


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

9 Comments on Site-ul Hotnews.ro continuă războiul cu valorile naționale. Ia uitați ce spune despre Mircea cel Bătrân, Mihai Viteazul sau Ștefan cel Mare…

 1. Astia sunt marxisti care ataca valorile nationale asa cum au facut si cu Mircea Vulcanescu. Oameni care pt un pumn de monezi isi vand istoria si eroii.

 2. Vedeti cum comunistii ataca SUA , si aceleasi metode sunt aplicate in RO

  http://www.rense.com/general96/commgoals.html

  • A dar alea sunt din protocoalele batranilor intelepti ai sionului la inceput s-a spus ca au fost scrise la ordinul tarilor prin 1895 pentru ai descredita pe evrei . Dar sunt adevarate iar tot ce e scris acolo s-a intamplat si se va intampla

 3. Lor le-am dat demult ban pe facebook, plus ca le-am facut si raport negativ pentru stiri sa zice necuviincioase celor de la facebook. Sper ca le-au facut ceva

 4. Echipa de acolo e la comanda.Acuma… fiecare cu comanda lui.
  Batranul meu are o vorba:”…urma alege…”.
  Pana una alta pe buletinul meu scrie la cetatenie :”Romana”.
  Cine are meritul asta?

 5. Sunt prosti, dar prin repetare se ajunge la influentarea celor inca neformati ca oameni, a copiilor si tinerilor. De aceea sunt periculosi si trebuie combatuti prin toate mijloacele !

 6. din pacate, democratia, asa cum se prezinta ea, acum, in intreaga lume, nu are nici o legatura cu , conceptul de “democratos’ al cetatii elene. iar Romania , nu face exceptie de la aceasta regula. ba mai mult, in spiritul “balcanismului” , de altfel inventat de noi, am adaptat acest simulacru de democratie la conditiile noastre. si atunci cand apar imbecili-in toate sectoarele influente ale societatii romanesti, si mai ales in mass-media-care se pare reprezinta factorul de influenta si “culturalizare” sociala , atunci orice scenariu este posibil. as dori sa stiu si eu cum au aparut pe lume cei doi daca “familia” lor ar fi fost constituita doar din 2 tati sau doar din 2 mame. si sa mai raspunda cei doi cum din doua persoane de acelasi sex se pot naste copii in comparatie cu o normalitate sexuala, fiziologica si anatomica fireasca la toate speciile existente pe pamant. si vb aici de nastere(la doi barbati?/ sau procreere la doua femei?). si discutand de istoria noastra, datorita “perversilor alora” ce au aparat, teritoriu asta cu sacrificii, cu sange, si cu traditionalismul conceptiilor despre societate, familie si religie, respectand si reusind sa pastreze poporul asta timp de 2000 de ani, acum cei doi sa aiba posibilitatea sa denigreze si sa insulte poporul, traditia, istoria, personalitatile si normalitatea unei societati bazata pe valori morale.bravo celor doi. avem nevoi de voi, ca sa stim ce sa nu facem, sa stim ce sa spunem copiilor nostrii sa nu faca si sa avem clovi de care radem si sa dam pietre.sau poate le-ar place cate o “teapa” “marca” vlad tepes. nu? ca poate de asta nu au “intelectualizat” nici un comentariu despre “alt pervers ” din istoria Romaniei

 7. Metoda de pângărire a simbolurilor NAŢIONALE şi CREŞTINE este deja universală, peste tot pe glob, după acelaşi şablon, sunt atacate toate modelele naţiunilor şi tradiţiile lor ancestrale!
  Adrian Albu, deşi ne-ai dezvăluit autorii-soldăţei ai mizeriei de mai sus, din articol lipseşte totusi o informaţie esenţială : cine este/sunt proprietarul/proprietarii şi finanţatorii acestui hotnews ? Cu nume şi prenume.

 8. Dumnezeu va pune capat odata tuturor lucrurilor lumesti!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii