Noutăți

Site militar israelian: Rusia a neutralizat coaliția condusă de SUA în Orientul Mijlociu…

Rusia a reușit să impună un arc puternic de control aerian în Orientul Mijlociu, scrie Debka, un site israelian, considerat cel mai informat din punctul de vedere al informațiilor militar, ne informează Flux24.ro

Moscova a impus o nouă realitate care nu poate fi contracarată de nici o forță în aer sau la sol, americană sau israeliană, spune Debka.

Practic, spune Debka, Rusia a creat un control informatic aproape complet în zonă.

Distanța în linie dreaptă între bază aeriană siriană rusească Al-Hmeineem aproape de Latakia și facilitatea oferită la baza irakiană Al Taqaddum Air este 824 km (445 mile marine). De la baza Latakia în Israel, distanța este doar 288 km sau 155 de mile marine. Prim-ministrul irakian al-Haider Abadi a acordat rușilor dreptul pentru utilizarea unei baze la 74 km de Bagdad.

În ultima săptămână din septembrie, două Ilyushin-20 (IL-20 Coot) avioane de super-supraveghere, au fost trimise în Siria pentru a oferi un upgrade major pentru flota aeriană rusă Sukhoi-30.

IL-’20, aeronavă de top în culgerea de informații, au fost aduse de la Marea Baltică și au caracteristici excepționale pentru strângerea de informații, spune Debka. Patru motoare turbopropulsoare permite să rămână în aer peste 12 ore, folosind senzori termali și infraroșu, antene și camere video.

Supranumit Vulpoi-20, adună datele culese și le transmite la centrele de informații operațională de la Moscova și la baza Latakia.

Surse militare au declarat pentru debkafile că un Il-20 a fost reperat în ultimele zile la baza irakian Al Taqaddum, în apropiere de Bagdad.

Apoi, la data de 4 octombrie, a fost adus sistemul de război electronic Borisoglebsk 2, care este printre cele mai sofisticate de acest gen in lume. Sistemul poate intercepta aproape orice semnal radio civil sau militar.

Astfel, spune Debka, Rusia a neutralizat coaliția condusă de SUA.

Sursa articol: http://www.flux24.ro/dezvaluirile-celui-mai-important-site-militar-israelian-rusia-controleaza-informatic-orientul-mijlociu-nimeni-nu-i-se-poate-opune/


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Site militar israelian: Rusia a neutralizat coaliția condusă de SUA în Orientul Mijlociu…

  1. Pana acum vulpea striga: “Trage ursule ca tragi de radacini!” Acum a dat-o la intors: “Mi-ai neutralizat coalitia ursule!” Numai ca raspunsul ursului la minciunile vulpii e mereu acelasi, pe limba vulpii: “Fuck off!”.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii