Noutăți

Sexul la GRĂDINIŢĂ: Homosexualitate, Avort, Schimbarea SEXELOR pentru copii de 5 ani. Ăsta e viitorul pregătit de neomarxiști!

Evz.ro: Educaţia sexuală „LGBT incluzivă” va fi introdusă în sistemul şcolar din Tara Galilor, începând cu copiii de grădiniţă, din anul 2022.  Ţara Galilor a anunţat schimbări importante în sistemul său educaţional. După ce a interzis „promovarea homosexualităţii în şcoli”, scrie The Guardian, regiunea britanică se orientează astăzi spre un învăţământ care se concentrează pe „drepturi, egalitate de gen, emoţii şi relaţii”.

Copiii vor „beneficia” de viziunea guvernului despre sexualitate nu în ore separate, aceasta urmând să fie „încorporată în interiorul programei”. „Aceasta va constitui o parte integrantă a noii programe a Ţării Galilor… pentru toţi copiii între 5 şi 16 ani”, scrie The Guardian. Activiştii LGBT au salutat anunţul ca pe „ştire grozavă” deoarece „cercetările noastre arată că majoritatea tinerilor LGBT de aici, din Ţara Galilor, nu au auzit nimic despre problemele LGBT în clasă”.

Noua programă va fi publicată oficial în aprilie 2019, a anunţat guvernul galez. The Guardian sugerează însă că schimbările reprezintă o „turnură” care va face din Ţara Galilor un „lider mondial” în educaţia sexuală. Pe măsură ce mişcarea pro-homosexuală a luat amploare, în majoritatea ţărilor occidentale, educaţia sexuală din şcoli promovează sexualizarea, avortul, homosexualitatea şi ideea că oamenii îşi pot schimba „genul”.

Sursa: Evz.ro


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

4 Comments on Sexul la GRĂDINIŢĂ: Homosexualitate, Avort, Schimbarea SEXELOR pentru copii de 5 ani. Ăsta e viitorul pregătit de neomarxiști!

 1. Oribil, ce sa mai spui.

 2. CU CAT SUNT COPIII IN VIITOR MAI DEBILI CU ATAT SE POT MANIPULA MAI USOR
  SA VEDEM DACA SI CIUMAFAII O SA II INVETE PE ISMAELITII LOR ACELEASI LUCRURI SAU E VALABIL NUMAI PENTRU TAMPITII DE ALBI CARE NU MAI CRED IN DUMNEZEU
  SA NE RUGAM PENTRU EI DE ACUM SA SE INTAMPLE O MINUNE CARE SA LE ELIBEREZE CAPUL DE TOATE NATANGIILE ASTEA

 3. Mircea Ordean // 28 mai 2018 at 20:43 // Răspunde

  Care e problema că există sex la grădiniță?
  Arătați-mi și mie (dacă se poate domol) pe unde s-ar află aici cap de lume.
  Ce ar decurge, din acel (din nou vă citez) sex la grădiniță.

 4. Hebrewghedon // 29 mai 2018 at 2:35 // Răspunde

  Vă tot puteți ruga. O fetiță de 7 ani din spania a strigat la maică-mea așa: “mie să nu-mi vorbești de Dumnezeu că nu există așa ceva!” țările cu învățătura viitorului sunt pentru îndobitocirea umanității prin copii.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii