Noutăți

Se întâmplă în Italia: musulmanii mărșăluiesc prin Bologna, cerând ca Islamul să fie predat în școli. VIDEO

Se întâmplă în Italia: musulmanii mărșăluiesc prin Bologna, cerând ca Islamul să fie predat în școli. Dacă vom sta pasiv, peste 10 ani s-ar putea petrece așa ceva și în România. Nu uitați: imigranții și refugiații musulmani nu vin în Europa pentru a se integra în cultura europeană, ci pentru a și-o impune pe a lor!!! Lucruri identice cu ce vedeți în Italia se petrec și în Franța, Marea Britanie sau în alte țări occidentale care marșează pe filozofia progresită de tip neomarxist. VIDEO

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

3 Comments on Se întâmplă în Italia: musulmanii mărșăluiesc prin Bologna, cerând ca Islamul să fie predat în școli. VIDEO

 1. Referitor la Franta , asa este.Eu stau printre ei ( deocamdata )…
  In ceea ce priveste Romania, n-au decat sa vie!!! Au trecut cateva secole si ma gandesc ca de cand tot dau “agricultorii” astia cu tot felu’ de pesticide, n-ar strica niscaiva ingrasamant la pamant.. Poate asa relansam si noi agricultura..

 2. Eugenia Abrudan // 14 martie 2018 at 8:20 // Răspunde

  Petiția împotriva islamizarii României este depusă la judecătorie în procesul mega-moscheei și așteaptă semnăturile romanilor de pretutindeni până la finalizarea procesului. Citiți, semnați, distribuiți, dacă va pasa!
  Sustineti-i pe Catalin Berenghi și echipa lui la PROCES, în 16 martie, la Curtea de Apel București!
  https://petitieonline.net/petitie/48114146

 3. Islamul să se predea la ei în țările musulmane! Au o groază de țări islamice dezvoltate în care să emigreze. Dacă vor să trăiască în Europa, să învețe în școlile noastre și să se adapteze stilului nostru. Acesta este pământ creștin, noi suntem majoritari, iar minoritățile se supun majorității.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii